A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Екскурсійні поїздки гоголівських школярів

Дата: 03.11.2017 15:16
Кількість переглядів: 1427

   Пора осінніх канікул – це захоплюючі мандрівки, цікаві екскурсії та подорожі. Саме такими були канікули для учнів Гоголівської загальноосвітньої школи I-III ступенів імені М.В. Гоголя.

   31 жовтня 2017 року учні середніх та старших класів побували на екскурсії у славному місті Харкові. Тут школярі відвідали планетарій, музей природи, парк Горького та парк Фельдмана. Екскурсійна подорож була дуже захоплюючою та пізнавальною. Учні багато отримали цікавої та корисної інформації. Сподобалася школярам екскурсія парком Горького, адже тут на них чекали різноманітні атракціони. Найбільше захоплення викликав парк Фельдмана. Незабутні враження в учнів залишилися від виставки-параду хризантем та зустрічі з тваринами, які мешкають у місцевому зоопарку. Також діти відвідали Макдональдс, де скуштували смаколиків. Незважаючи на погодні умови, діти отримали безліч позитиву, задоволення та нові враження.

  Неперевершеними стали осінні канікули і для учнів початкових класів. 31 жовтня цікавою та змістовною видалася поїздка в місто Полтаву. Учні 2-4 класів переглянули в обласному театрі ляльок виставу «Золоте курча». Із захопленням діти спостерігали за професійною грою акторів. Несподіванкою для школярів виявилося те, що злий вовк може бути турботливим татом.

   Наступною зупинкою був відпочинок у Макдональдсі. Дітей зустріли по – сімейному тепло. З великим задоволенням учнів пригощали смачними стравами. А справжньою несподіванкою була іграшка у подарунок.

  Сповнені незабутніх вражень, дітлахи повернулися додому. Всі з нетерпінням чекають наступної поїздки.

   З метою організації змістовного дозвілля першокласників 1 листопада 2017 року була організована і проведена екскурсія до міста Полтави, з відвідуванням Лялькового театру та Макдональдсу. До поїздки були залучені батьки учнів першого класу.

   Учні з задоволенням переглянули виставу Шарля Перро «Кіт у чоботях». Також діти насолоджувалися смачним відпочинком у Макдональдсі.

   Із чудовим настроєм діти повернулися додому.

  Екскурсійні поїздки стали можливими завдяки спонсорській допомозі ТОВ «АФ ім. Довженка». Дирекція школи, батьки та учні висловлюють щиру вдячність працівникам агрофірми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь