A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Готуємося до зими

Дата: 13.09.2016 15:10
Кількість переглядів: 770

      На календарі початок вересня, отже зовсім небагато часу залишилося до настання холодів та початку нового опалювального сезону, тому основним питанням засідання виконавчого комітету було про підготовку центру первинної медико-санітарної допомоги селищної ради до роботи в осінньо-зимовий період. По даному питанню інформував очільник центру Олександр Іващенко.

     В структуру центру первинної медико-санітарної допомоги входить 18  підрозділів, зокрема, 8 амбулаторій загальної практики – сімейної медицини (с.Яреськи, с.Сагайдак, с.Баранівка ,с.Ковалівка, с.Михайлики, с.Воскобійники, с.Великий Перевіз, смт.Шишаки) та 10 фельдшерсько-акушерських пунктів (с.Покровське, с.Ковердина Балка, с.Жоржівка, с.Федунка, с.Бухуни, с.Хвощове, с.Пришиб, с.Гоголево, с.Тищенки, с.Велика Бузова).

         Станом на 01.09.2016 року повністю до  осінньо-зимового  періоду  підготовлено 5 АЗПСМ та 10 фельдшерсько-акушерських пунктів.

        Ведеться підготовка документації для укладання договорів на постачання та транспортування  природного газу та електроенергії між  відповідно ПАТ «Полтавагаз», ПАТ «Полтаваобленерго» і центром.

     Найбільш проблемним питанням з цього напрямку є ігнорування голови Яреськівської сільської ради по укладенню договору оренди на частину приміщення в якій розміщена амбулаторія. Система водопостачання в цьому приміщенні також знаходиться в аварійному стані.

Потребує капітального ремонту приміщення Сагайдацької амбулаторії.

        Після закінчення ремонтних робіт окремих приміщень старостатів сіл Велика Бузова та Гоголеве до них будуть переведені фельдшерсько-акушерські пункти.

         У Ковердинобалківському ФАПі потребує заміни система внутрішнього та зовнішнього теплопостачання.

      На завершення селищний голова Олександр Тутка дав доручення головному лікарю прискорити завершення робіт з підготовки до своєчасного початку опалювального сезону.

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь