A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Акція «Посади дерево миру»

Дата: 07.04.2017 14:38
Кількість переглядів: 773

   Усі розуміють, що озеленення у системі зовнішнього благоустрою селища має велике значення.  Адже зелені насадження значно зменшують кількість пилу й аерозолів у повітрі, відіграють роль фільтру, впливають на формування мікроклімату, діють на тепловий режим, вологість і ступінь рухомості повітря, є місцем активного й пасивного відпочинку населення.

   Благоустрій завжди був «візиткою» міста, селища чи села, а для самих мешканців створював соціальний комфорт проживання в ньому. Враження про населений пункт, а в цілому і про державу складається саме з того, який в ньому благоустрій, зелені насадження, який стан парків, скверів,  доріг, тротуарів, який вигляд мають зупинки, фасади будинків, дитячі та спортивні майданчики, яке освітлення вночі, який санітарний стан.

Фото без опису

     Для озеленення території дитячого майданчика по вулиці Симона Петлюри, у рамках проведення  Всеукраїнської акції «Посади дерево миру», за ініціативи та безпосереднього сприяння депутата Шишацької селищної ради, директора школи Іваниці  В.А.  було придбано 30 саджанців «уксусних дерев». Члени шкільного лісництва «Паросток» разом із президентом школи Мізем Антоном підтримали ініціативу директора школи і висадили дерева, впорядкували територію майданчика і зобов’язалися доглядати за молодими саджанцями.

    Принагідно запрошуємо всіх  шишачан проявити  небайдужість до рідного куточка, довкілля і посадити деревце чи кущик на власній садибі, біля житлового будинку просто для власного задоволення, краси і спільної користі.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь