A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Виставка картин молодої художниці

Дата: 04.08.2017 14:07
Кількість переглядів: 680

   03 серпня 2017року, підопічні відділення денного перебування Територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг Шишацької селищної ради, відвідали виставку картин молодої художниці з міста Києва Наталії Пшінки, котра відбулася в Шишацькому краєзнавчому музеї.

   Приїжджаючи з батьками відпочивати до нас на Шишаччину, свої перші твори вона почала писати зовсім юною дівчиною.  Зачарована  красою нашого рідного краю у неї одна за другою почали з’являтися картини з пейзажами, адже талант до малювання Наталя набула від своїх батьків творчих, відомих на всю Україну, головного художника Національного видавництва дитячої літератури «Веселка», члена Національної Спілки художників України Миколи Сергійовича Пшінки та Заслуженого працівника культури, редактора Національного видавництва дитячої літератури «Веселка» Ольги Степанівни Яремійчук. То ж не дивно, що у таких обдарованих батьків народилася талановита донька.

   Творчість Наталії Пшінки це свіжий подих природи, тепла, краси і кохання. Її роботи виконані з великою майстерністю та професіоналізмом.

   По закінченню виставки всі подякували художницю за приємне знайомство, теплі миттєвості спілкування, побажали творчої наснаги та здійснення всіх задумів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь