A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Екологічне виховання в роботі з дошкільниками

Дата: 06.02.2018 13:51
Кількість переглядів: 1251

   5 лютого 2018 року дошкільний навчальний заклад «Берізка» (с. Воскобійники) в рамках проведення методичного об’єднання на тему «Екологічне виховання в роботі з дошкільниками» прийняв вихователів Шишацької селищної ради, де педагоги мали можливість ознайомитися з досвідом роботи колег. Завідувач ДНЗ «Берізка» Лубенець С.А. акцентувала увагу присутніх на проблемі екологічного виховання дошкільників і висвітлила напрямки роботи вихователів закладу, а вихователь Вертелецька Т.В. провела інтегроване заняття «Зимова пригода» з дітьми молодшого дошкільного віку. Вихователі ДНЗ «Берізка» оформили виставку виробів дітей та батьків на тему: «Зимові етюди».

Фото без опису

 

   Учасники методичного об’єднання ознайомилися з формами і методами екологічного виховання дошкільників, які використовує у своїй роботі вихователь ДНЗ «Журавка» Клименко В.М.

Фото без опису

 

Вихователь ДНЗ «Ясочка» Матвієнко Л.В. поділилася з присутніми своїми напрацюваннями у вихованні екологічної культури дітей дошкільного віку засобами нетрадиційної техніки малювання, де були представлені зразки малюнків з використанням різних методів малювання.

Фото без опису

 

   Керівник методичного об’єднання вихователів дошкільних навчальних закладів Шишацької селищної ради Баранець О.Г. для підвищення фахової майстерності педагогів розкрила значення використання методу проектів в освітньому процесі на прикладі екологічного проекту «Зима в гостях у дітей».

Фото без опису

 

   Під час методичного об’єднання було проведено діагностичне анкетування вихователів на тему «Екологічне виховання». Методист відділу освіти Шишацької селищної ради Васильченко Н.Ю. надала вихователям методичні рекомендації щодо формування екологічної відповідальності дітей дошкільного віку.

Фото без опису

   Отже, результатом проведеного методичного об’єднання є система роботи, яка сприятиме педагогам у плануванні освітнього процесу, допоможе у визначенні цілей, методів та форм роботи з екологічного виховання дітей дошкільного віку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь