A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Учениці Гоголівської школи повернулися з перемогою із Києва!

Дата: 26.02.2018 13:46
Кількість переглядів: 761

   20 лютого на базі Навчально-наукового юридичного інституту Національного авіаційного університету у м. Києві відбувся щорічний творчий конкурс «Слово про Україну». Мета конкурсу – національно-патріотичне виховання, утвердження любові до Батьківщини, духовності, моральності, шанобливого ставлення до національних надбань українського народу.

   У конкурсі взяли участь учениці Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені М. В. Гоголя Шишацької селищної ради Полтавської області Демченко Владислава Віталіївна (9 клас), керівник Мотрій Марина Петрівна та Темченко Христина Віталіївна (8 клас), керівник Скочко Ніна Олексіївна.

   Учениці виступили з презентаціями своїх конкурсних робіт, які надіслали на V Всеукраїнський конкурс есе «Я – європеєць», організований Посольством Литовської Республіки в Україні спільно з  Міністерством культури України та Всеукраїнською молодіжною організацією «Серце до серця». Серед 39 учасників конкурсу з усіх областей України Демченко Владислава і Темченко Христина посіли ІІІ місце.

 

   Владислава та Христина зазначили, що метою їхньої участі є готовність долучитися до суспільного, культурного та міжнародного життя країни; прагнення вивчення і дотримання демократичних європейських цінностей, прав і свобод людини, високих соціальних і культурних стандартів; підвищення значущості ідеї єдності та дружби України і Литовської Республіки.

   Глядачі та члени журі були вражені креативним виступом та презентацією конкурсних робіт наших учениць Демченко Владислави і Темченко Христини, а директор Навчально-наукового юридичного інституту Національного авіаційного університету Ірина Сопілко разом з головою правління Всеукраїнської молодіжної організації «Серце до серця» Павлом Горіновим нагородили їх дипломами, грамотою та подарунками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь