A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Екскурсія до Полтави

Дата: 04.05.2017 13:42
Кількість переглядів: 657

   Нещодавно в рамках військово-патріотичного виховання учні Ковердинобалківської школи здійснили екскурсійну поїздку до міста Полтава – одного з наймальовничіших куточків України. Подорож була дуже насиченою. Розпочалася вона з відвідування Полтавського краєзнавчого музею ім. В. Кричевського, де відбулася унікальна фотовиставка – волонтерський проект «Якби не війна», присвячена військовим і добровольцям-оборонцям України. Інколи люди забувають, якою ціною здобувається мирне небо. Волонтери вирішили показати українцям, хто нас захищає, які їхні сім’ї, їхні кохані… А це звичайні хлопці та дівчата, чоловіки та жінки. Ми побачили величезну виставку-розповідь про 146 героїв, 122 історії. Виставка сформована з восьми блоків – про самих бійців, про їх коханих, про жінок воїнів, про сім’ї воїнів, бійців-легіонерів. І про тих 25 янголів, які зараз спостерігають за нами з небес.

Фото без опису

   Пішки пройшли школярі центром красивої і неповторної Полтави, познайомилися з багатьма історичними пам’ятками різних епох та періодів, поповнили свої знання з історії. Але найбільше  їх вразила Біла альтанка та пам’ятник «Українській галушці».

Фото без опису

   Учні та вчителі отримали незабутні враження і море позитивних емоцій від побаченого. Про цю чудову поїздку будуть нагадувати численні світлини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь