A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Табори у Воскобійницькій школі

Дата: 09.06.2017 13:40
Кількість переглядів: 823

   1 червня на подвір’ї Воскобійницької загальноосвітньої школи І- ІІІ ступенів знову було гамірно і весело. До рідної школи зійшлося 45 учнів 1 -4 кл.  та 32 учні  7, 8 та 10  кл., щоб разом розпочати роботу  пришкільних таборів «Капітошка»  й  «Чайка».

   Того ж дня молодші школярі взяли участь у святкуванні Дня захисту дітей, яке відбулося в селищі Шишаки. Чудові враження, веселий настрій – ось що привезли з собою малята зі свята.

   Кожен день відпочинку для учнів 1-4 кл. цікавий і наповнений радістю. Ранок розпочинається із музичної розминки, яку проводить психолог Дахно Олена Володимирівна. Під сучасну ритмічну музику діти розучують танцювальні вправи, сповнюються зарядом бадьорості.

   Потім – смачний повноцінний сніданок. Далі на малечу чекають розваги (кожен день різні):  гра-мандрівка «Мої Полтавщина, Шишаччина.  Мої Воскобійники», конкурс малюнків на асфальті «Мої мрії про майбутнє»,  музичні ігри «Дитинство моє – радісна пора», спортивні ігри, перегляд українських анімаційних фільмів, інтелектуальні ігри в сільському будинку культури.

   Смачні страви, приготовані дбайливими руками кухарів, малятам до смаку. Адже після ігор і розваг на свіжому повітрі смакує і борщ, і каша, і котлета, і солодощі.

  7 червня  учні 1 і 4 класів разом із класоводами Ілюхою Вірою Андріївною, Швець Тетяною Михайлівною і педагогом – організатором Ситник Яною Григорівною здійснили екскурсійну поїздку в Полтаву.  Побували в Музей авіації під відкритим небом.  Доступна, цікава розповідь екскурсовода, захоплюючі експонати – літаки, космічні апарати,  землянка часів ІІ світової війни – надзвичайно зацікавили дітлахів. Усі по черзі посиділи в літаках, «покермували» бойовими машинами.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   Потім дорога пролягла в парк «Перемога», де діти пострибали на батутах, погойдалися на гойдалках, відвідали атракціони. На наступний день дітлахів годі було  переслухати: задоволені, радісні, веселі, вони ділилися враженнями зі своїми друзями.

Фото без опису

   Учні 7, 8 та 10 класів також займаються в таборі праці та відпочинку. 45 хвилин хлопці та дівчата допомагають по господарству школи, виконують посильну роботу. Потім разом  зі своїми вчителями Воскобійником М.Г.,  Нос В. Л., Манжурою Т. І. беруть участь у виховних заходах, інтелектуальних іграх, спортивних змаганнях. Учні середніх та старших класів також отримують повноцінний обід.

   Щодня Воскобійницька школа гуде, як вулик, дзвенить радісними голосами. Щодня діти поспішають до школи, щоб наповнитися радістю, щастям, здоров’ям і чудовими емоціями.

   Харчування в таборі забезпечує відділ освіти Шишацької селищної ради, спонсорську допомогу для придбання солодощів надає СТОВ «Воскобійники».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь