ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Про зональні агітбригади

Дата: 23.03.2017 13:20
Кількість переглядів: 1174

     Екологічне виховання передбачає розкриття сутності світу природи – середовища перебування людини, яка повинна бути зацікавлена у збереженні цілісності, чистоти, гармонії в природі. Це передбачає уміння осмислювати екологічні явища, робити висновки про стан природи, розумно взаємодіяти з нею. Естетична краса природи сприяє формуванню моральних почуттів обов’язку і відповідальності за її збереження, спонукає до природоохоронної діяльності. Здійснюється вона на всіх етапах навчання у школі, кожному з яких, з огляду на вікові особливості школярів, властиві певна мета, завдання, методика.

     21 березня 2017 року в Шишацькій обласній гімназії-інтернаті для обдарованих дітей відбувся зональний етап конкурсу-огляду екологічних агітбригад, театрів (шоу) загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів для Шишацького, Гадяцького, Зіньківського, Великобагачанського районів, Шишацької, Сергіївської, Білоцерківської об’єднаних територіальних громад. Програмою конкурсу передбачено творчий виступ колективів, що має відображати тему «Ландшафти як середовище життя та об’єкти охорони». Освіту Шишаччини представляв колектив із Сагайдацької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Фото без опису

     На розгляд журі колективи представили альбоми-літописи, де показана історія створення агітбригади, проілюстровані виступи, показані контактні стосунки з місцевою владою, державними і громадськими організаціями щодо захисту довкілля.

      У своїх виступах агітбригади та екологічні театри звертали увагу на екологічні проблеми, які стоять перед людством та шляхи їх вирішення. Усі учасники підготували змістовну тематичну програму, показали якісну підготовку, запропонували цікаві шляхи вирішення раціонального природокористування і відновлення ресурсів.

     За підсумками конкурсу нагороджені Дипломом І ступеня агітколектив екологічної просвіти «Джерело»  Сагайдацької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Шишацької селищної ради за виступ на тему «Ландшафти-територія вічності» та агітбригада «Комет» Зіньківської спеціалізованої школи №2. Ці колективи запрошені взяти участь в обласному етапі конкурсу.

     Дипломи ІІ ступеня вручили колективам «Екопланета» Яреськівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Ф.П. Борідька Шишацької районної ради та «Едельвейс» Лютенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. М.Л. Величая (Зінківський район).

Дипломи ІІІ ступеня здобули агітбригади «Сполох» Качанівської школи І-ІІ ступенів (Сергіївська ОТГ), «Краяни» Великобагачанської ЗОШ І-ІІІ ступенів та «Еко» Подільської ЗОШ І-ІІ ступенів (Білоцерківська ОТГ).

     В номінації «Екологічні театри» Ставківський НВК «Екологічний крок» (Зіньківський район) та «Первоцвіт» Березоволуцької ЗОШ (Гадяцький район) були нагороджені Дипломами ІІ ступеня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь