A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Пріоритетний аспект роботи – безпека життєдіяльності дитини

Дата: 31.10.2017 13:19
Кількість переглядів: 951

   В закладах дошкільної освіти Шишацької селищної ради з 23 жовтня по 27 жовтня проводився осінній тиждень безпеки. Як підсумок проведеної роботи з безпеки життєдіяльності дітей дошкільного віку, 27 жовтня  2017 року на базі закладу дошкільної освіти «Ясочка» смт. Шишаки, відбулося засідання методичного об’єднання вихователів Шишацької селищної ради на тему: «Пріоритетний аспект роботи – безпека життєдіяльності дитини».

   Васильченко Н.Ю., методист відділу освіти Шишацької селищної ради надала методичні рекомендації щодо організації роботи з дітьми з основ безпеки життєдіяльності. Вихователь Твердохліб І.О. (НВК с. Михайлики) ознайомила присутніх з проведенням освітньої роботи з формування у дітей знань про небезпечні ситуації. Своїм досвідом з безпеки дитини та обов’язків дорослих поділилася вихователь Цьова І.М. (ДНЗ «Журавка» с. Хвощове). Вихователь Кучірко В.А. (НВК с. Сагайдак) висвітлила форми організації життєдіяльності дітей під час проведення тижня безпеки в закладі дошкільної освіти.

  Вихователі мали можливість ознайомитися з досвідом роботи вихователя Баранець О.Г. (ДНЗ «Ясочка») та переглянули заняття з основ безпеки життєдіяльності на тему: «У гості до Лісовичка» в середній групі.

  Під кінець засідання було проведено діагностичне анкетування вихователів на тему: «Безпека життєдіяльності дітей дошкільного віку». Методичне об’єднання сприяло збагаченню знаннями та можливістю поділитися досвідом вихователям з основ безпеки життєдіяльності дітей дошкільного віку.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь