A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Робота старостатів об’єднаної громади

Дата: 22.07.2016 12:05
Кількість переглядів: 770

     З 2015 року Куйбишевська сільська рада перебуває у складі Шишацької об’єднаної громади.

    Часто закидають скептичні вислови про те, що  об’єднання нічого хорошого не дало. Спочатку були не помітні позитивні зрушення, але зараз ми з впевненістю можемо сказати, що  позитив відчутний.

    Так на утримання об’єктів соціальної інфраструктури тепер уже Покровського старостату станом на 10.07.2016 року із бюджету об’єднаної громади виділено: 779,7 тис. грн., в.т.ч. на утримання школи – 358,3 тис. грн., дитячого садка – 268,8 тис. грн. Зазначені видатки дають можливість забезпечити функціонування закладів освіти на належному рівні.

     На поточний ремонт вуличного освітлення  виділено 67,9 тис. грн., на ремонт будинку культури  47,0 тис. грн., на поточний ремонт доріг 32,9 тис. грн.

    Відчутну допомогу надає створене комунальне підприємство «Техкомунбуд». Взимку розчищали сніг, наразі обкошують дороги. Навесні бригадою даного підприємства проведено окультурення території біля дитячого садочка. А 7 липня 2016 року цілий день працювала і техніка підприємства, і бригада людей. Роботи було зроблено чимало. Впорядкована зона відпочинку біля р. Псел, полагоджена дорога до нього. Проведена розчистка узбіччя дороги від порослі дерев у селі Малий Перевіз. На совість потрудилися пильщики - Вадим Загута та Юрій Денисенко, підсобні робітники – Андрій Мєлєхов, Юрій Книш, Олег Устименко, екскаваторщик – Петро Малик, тракторист – Петро Боровий, водії – Михайло Рубель та Олександр Власенко на чолі з їхнім бригадиром Іваном Батраком та інспектором з благоустрою Володимиром Кулішем.

Фото без опису

Фото без опису

     До доброї справи долучилися і місцеві небайдужі жителі, а саме: Віталій Діденко, Владислав Похвалений, Едуард Корнієнко, Юрій Клочко, Віталій Курінний, В’ячеслав Даценко, Руслан Лисечко, Ольга Похвалена, Лариса Колотай, Світлана Демочко, Артем та Анастасія Горбонос, Вадим Колотай. Також допомагав технікою голова СФГ «Біополе» Корнієнко В.І. Втомилися – але роботою були задоволені. А старостат щиро вдячний всім  причетним.

Фото без опису

     21 липня 2016 року розпочали поточний ремонт доріг старостату. Роботу проводять ТОВ «ДРСУ Полтава» на чолі з виконробом  Олександром Зубашичем.

     В подальшому, ми впевнені, будуть реалізовані всі пункти плану соціально-економічного розвитку нашої громади. Для цього всім нам, населенню необхідно працювати  злагоджено та дружньо.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Галина Клочко, в. о. Покровського старостату

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь