A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Вечір поезії

Дата: 20.03.2017 12:01
Кількість переглядів: 807

     Говорять, що поезія – це загущеність думки і почуття… Іван Франко назвав поезію «кристалізацією» життя, Ліна Костенко пише  «Поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертник дотик до душі…»

      20 березня 2017 року  напередодні Всесвітнього Дня поезії, працівниками відділення денного перебування Територіального центру Шишацької селищної ради,  організовано та проведено вечір поетичного настрою «Струни моєї душі». На захід було запрошено місцеву поетесу Марію Устименко.

Фото без опису

     Вона коротко ознайомила присутніх зі своєю автобіографією та життєвою творчістю. В швидкому плинні життя не було у Марії Федорівни часу на власні вірші і лише коли пішла на відпочинок, відчула потребу вилити свої думки, свою любов до рідного краю у віршованих рядках. Мелодії створені на поезії Марії Федорівни по справжньому хвилюють, не залишаючи нікого байдужим. І відбувається це, мабуть тому, що кожне своє поетичне слово вона пропускає через серце і душу, наповнює пережитим.

Фото без опису

     Поетичний вечір пройшов згуртовано і дуже зацікавлено. Поетеса читала власні твори і твори видатних діячів сучасності. Всім присутнім дуже сподобався захід, після чого було відмічено, що  поезія була і залишається найважливішою частиною сучасного мистецтва. Тому людство повинно навчитися цінувати поетичні рядки і знаходити в них справжнє багатство.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь