A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Конкурс вальсу в стінах школи

Дата: 23.05.2017 11:23
Кількість переглядів: 741

   Яскравою родзинкою Шишацької спеціалізованої школи ім.В.І.Вернадського є художньо-естетичне виховання дітей, мета якого полягає у  тому, щоб у процесі сприймання, інтерпретації творів мистецтва і практичної художньо-творчої діяльності формувати в учнів особистісно-ціннісне ставлення до дійсності та мистецтва, розвивати естетичну свідомість, загальнокультурну і художню компетентність, здатність до самореалізації, потребу в духовному самовдосконаленні. Однією із цікавих його форм роботи є участь школярів у різних конкурсах, святах.

   Тож 18 травня в нашій школі відбулося найяскравіше свято – конкурс вальсу. У ньому взяли участь 154 учні школи та учні з 3 філій - Баранівської, Великоперевізької, Ковердинобалківської. Було представлено 11 вальсів, які оцінювали компетентне журі. Змагання відбувалися в номінаціях 4-і класи, 5-6, 7-8 та 9-10 класи. Показовим був виступ учнів 11-х класів. Ведучими шкільного свята виступили учні 9-х класів, що організували та провели його. 

   Вальс - один з найромантичніших і найулюбленіших танців, який об'єднує покоління і поглинає нас в стан деякої ейфорії. Він багатогранний і сповнений різновидів - повільний й статечний, швидкий і стрімкий. Забринів у серці загадковий ритм - і пари закружляли в білосніжнім вальсі.  Діти, які демонстрували свої здібності, є прикладом самовідданої і мужньої праці, доводять, у першу чергу самим собі, що вони можуть бути успішними. Усіх їх об'єднує не тільки тридольний розмір з акцентом на сильну долю, а й спільні інтереси, прагнення до перемоги, почуття відповідальності. Усі ми хвилювалися, коли на сцену запрошували учнів початкових класів, бо сьогодні у них дебют, і завмирали від захвату, коли з’являлися перед глядачами досвідчені пари і з легкістю кружляли в ритмі вальсу. Настав час підбити підсумки. Журі визначило переможців, зокрема ІІІ місце – 4-Б, ІІ місце – 4-А, І місце – 4-В; ІІІ місце – 5-А, ІІ місце – 5-Б, І місце – 6 клас; ІІІ місце – 7 клас, ІІ місце – 8-А, І місце – 8-Б; ІІ місце – 9-і класи, І місце – 10 клас. Здавалося, що все так красиво і легко, а насправді цей конкурс є результатом наполегливої та творчої праці учнів, за яку переможці та призери були відзначені грамотами та солодкими призами.

   Дякуємо класним керівникам і батькам за терпіння і старання, щоб цей конкурс жив і тривав. А також нашим багаторічним спонсорам, зокрема приватним підприємцям Вертелецькій Н.Г., Косогор Вікторії та Сергію.

   Конкурс закінчився, але він залишив на згадку усім присутнім незабутні враження.

 

                                                              Бухун Т.О., педагог-організатор Шишацької спеціалізованої

школи ім.В.І.Вернадського



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь