A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Обмінний концерт учасників художньої самодіяльності села Жоржівка та Великий Перевіз

Дата: 01.12.2017 11:14
Кількість переглядів: 817

   14 жовтня, коли наша країна відзначає три свята: Свято Покрови Божої Матері, День українського козацтва, День захисника України, Великоперевізькі таланти завітали в гості з концертом до Жоржівського сільського будинку культури, а саме: народний фольклорний ансамбль «Горицвіт», ведучі Крістіна Колотай та Леся Бабенко, танцювальний колектив «Каблучок» (худ. керівник Крістіна Колотай) та «Перлина» (худ. курівник Юлія Радченко), солісти Павло Пугач, Віктор Колотай, Юрій Кононенко та Кирій Сергій.

   Жоржівчани чудово, гостинно нас зустріли. Було багато вдячних оплесків, захоплення від співу, танців тощо.

   Відповідно 26 листопада за доброю традицією сусідства, бо ми є одна сім’я об’єднаної територіальної громади, у село Великий Перевіз завітали жоржівські учасники художньої самодіяльності.

   Глядачі зустрічали їх з відкритою душею та щирими усмішками, чим налаштовували гостей на гарний виступ. З перших хвилин концерту ми були захоплені талантами жоржівчан. Учасниками концерту були: ведучий Ігор Лисенко, солістка Ілона Луценко, дует Колісник Роман та Рябко Іван, танцювальний колектив «Браво» (худ. керівник Левдарь Світлана Миколаївна), своїм співом дивували Катерина Павелко, Альбіна Чаплигіна, Надія Майборода, Наталія Баштавенко, Інна Вітценко, Валерія Оробій, гумор від Рябко Антоніни Миколаївни, художній керівник Жоржівського сільського будинку культури Гарасюта Вікторія Володимирівна.

   Щирі оплески глядачів були підтвердженням чудового настрою, щирої, позитивної атмосфери. У своїх виступах староста Жоржівського старостинського округу Бабич Лілія Павлівна та Великоперевізького – Кононенко Галина Миколаївна від усієї душі привітали артистів, побажали їм наснаги у роботі, невичерпної енергії та творчості.

   Начальник відділу культури і туризму Титаренко Любов Петрівна від усієї душі звернулася зі словами вдячності до всіх присутніх, до небайдужих творчих людей та глядачів. Такі обміни досвідом дають неабияку впевненість та захоплюють цікавістю до мистецтва дорослих і дітей. Любов Петрівна вручила квіти жорчівчанам та великоперевізцям, а також старостам Лілії Павлівні та Галині Миколаївні, які підтримують і заохочують своїх жителів.

   Виражайте свої таланти, не бійтеся бути побаченими, бо саме на хвилях культурного мистецтва розквітає наша країна.

 

Директор Великоперевізького СБК

Колотай Крістіна Володимирівна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь