A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Пришибський старостат

Дата: 22.08.2016 11:13
Кількість переглядів: 841

     В Пришибській ЗОШ І-ІІІ ступенів в цьому році успішно був втілений в  життя спільний з ПРООН та ЄС мікропроект по заміні вікон на металопластикові Пришибській ЗОШ І-ІІІ ступенів вартістю  273121 грн. в рамках проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду фаза ІІІ », а декілька днів назад завершилися роботи вартістю понад 110000 грн.  по капітальному ремонту покрівлі будівлі школи, яка протікала. Ця проблема накопичувалася роками і з кожним днем все сильніше давала про себе знати. Останні десятиріччя, коли школа була на балансі районної ради, жодної гривні не виділялося, окрім захищених статей на ремонт школи, поточні ремонти проводилися  за рахунок коштів спонсорів, субвенції Пришибської сільської ради та батьків.

Фото без опису

     Після об’єднання з Шишацькою селищною радою, керівництво якої визначило галузь освіти, як один з пріоритетів розвитку, нашій школі , після вивчення пропозицій, було виділено кошти з місцевого бюджету, окрім захищених статей ще й на ремонт школи.

     Після ремонту покрівлі  розпочалися роботи по реконструкції ганку Пришибської ЗОШ вартістю близько 40000  грн., та капітального ремонту  туалету в приміщенні школи, які до 1 вересня будуть завершені і наші учні зможуть розпочати свій навчальний рік в оновленій , теплій і затишній школі.

Фото без опису

    Від імені Пришибської громади висловлю щиру подяку нашому селищному голові Тутці Олександру Івановичу за піклування про молоде покоління старостатів, розуміння , підтримку і далекоглядність.

Староста Пришибського старостату Людмила Шабельник


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь