A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Особистий прийом в Сагайдаку

Дата: 19.07.2016 10:55
Кількість переглядів: 801

       15 липня 2016 року відбувся особистий прийом громадян  в  Сагайдацькому старостаті Шишацької селищної ради заступником селищного голови  Тетяною Цимбалюк  та завідувачем сектору державної реєстрації речових прав на нерухоме майно  селищної ради Валентиною Дерій.

     На особистому прийомі громадяни порушувалися питання оформлення майна на, що отримали юридично  кваліфіковану консультацію  з даного питання .

     В перспективі селищна рада планує  виїздні прийоми громадян по наданню послуг з оформлення майна ,надання консультацій фахівців. Хоча на сьогодні одна з проблем - це якісний доступ до мережі  ІНТЕРНЕТ.

   На прийомі також порушено питання роботи  відділення АТ «Ощадбанк»  в с.Сагайдак, зтурбованість  щодо функціонування даної установи в майбутньому.

    Шишацька селищна рада  зверталася до керівництва даної фінансової установи з клопотанням не проводити оптимізацію мережі за рахунок маленьких відділень,які вкрай потрібні на селі. Сподіваємося на порозуміння з боку керівництва  відділення АТ «Ощадбанк».

    Депутат Шишацької селищної ради Степаненко Михайло Володимирович порушив питання виділення коштів на проведення ремонтних робіт в навчальному закладі. Питання буде вирішено позитивно в найближчий час.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь