A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

УКРАЇНА НА ШЛЯХУ ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ ОСВІТИ

Дата: 28.11.2017 10:45
Кількість переглядів: 655

   23 листопада 2017 року  на базі Національного спортивного комплексу «Олімпійський» у місті Києві відбулася конференція «Україна на шляху децентралізації освіти». Організаторами й учасниками заходу були Міністерство освіти і науки України разом з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України за підтримки шведсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні».

Фото без опису

Фото без опису

  В роботі конференції взяли участь Геннадій Зубко, Віце-прем’єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Лілія Гриневич, Міністр освіти і науки України, Посол Швеції в Україні – Мартін Хагстрьом, Ерік Факсгард, керівник шведсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні», Шведська асоціація місцевих влад та регіонів.

Фото без опису

   Делегацію освітян області очолила директор департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації Олена Вікторівна Харченко, Шишацьку селищну раду представляли начальник відділу освіти селищної ради Н. М. Караваєва та директор Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. М. В. Гоголя Н. О. Скочко.

Фото без опису

   В ході конференції були обговорені можливості і виклики нового Закону України «Про освіту», формула розподілу освітньої субвенції, перші кроки Нової української школи, висвітлені питання нової Державної служби якості освіти та методична підтримка в децентралізованій системі освіти, оптимізації мережі до місцевих освітніх стратегій та Інноваційні практики органів місцевого самоврядування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь