A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Зимові посиденьки у Солохи

Дата: 30.01.2018 10:05
Кількість переглядів: 829

   У п’ятницю 26 січня у селищний будинок культури на «Зимові посиденьки у Солохи» завітали представники всіх старостинських округів Шишацької об’єднаної територіальної громади, гості з Ковалівки, Яресьок та Федунки.

   У фойє провели конкурс «Найсмачніші вареники у нас!», де кожен міг скуштувати смачного вареничка з різними начинками: і з картоплею, і з капустою, і з печінкою, і з сиром, і з картоплею з грибами, і з смородиною, і з терном.

   Журі у складі заступника селищного голови Білика Олега Миколайовича, старости Великоперевізького старостинського округу Кононенко Галини Миколаївни та незалежного експерта, вчителя Шишацької спеціалізованої школи ім. В.І. Вернадського Литвина Романа Івановича визначило, що перемоги достойні всі учасники конкурсу і нагородили їх призами.

   На сцені надзвичайно вдало, колоритно виконували ролі Солохи-Тетяна Александрова та куми Одарки - Олена Чернова.  

   Зі сцени лунали пісні від  Ірини Осіпенко, ансамблю з Пришиба, Тетяни Александрової,  Володимира Михайлеця, гурту «Веселі музики» з Михайликів), гурту з Покровського, тріо Бузова, ансамблю «Ковалівчанка», народного аматорського ансамблю «Дівчата», Сергія Костенка, Антоніни Міненко, Наталії Берези, Вікторії Гарасюти, тріо «Невістки», Валентини Матвієнко, Володимира Плаксіна.

   Глядачів веселили гуморесками Володимир Михайлець та Катерина Коробка (Михайлики), Алла Петрова (Шафранівка), Тетяна Шульга та Надія Вовк (Яреськи).

   Всі бажаючі підтанцьовували разом із зразковим ансамблем танцю «Ритм», який подарував три номери «Краще всіх» «Нічкою темною» та «Орися».

   Поціновувачі мистецтва також мали змогу переглянути сценку учнів Сагайдацької ЗОШ, «Меланка і Василь» (В. Бузова), «Стецько та Уляна» (Пришиб), Сценка «Микола і Одарка» (Павло Пугач та Олена Чернова), «Дівки на посиденьках у Солохи» (народний аматорський ансамбль «Дівчата»)

   Всі, хто завітав на свято отримали неймовірний заряд позитиву та масу незабутніх емоцій та ще раз переконались що в нас самі талановиті, самі красиві, гостинні, добрі люди, найсмачніші вареники, галушки і пампушки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Головний спеціаліст відділу культури і туризму

селищної ради Лілія Островерха


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь