ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Вшанування ветеранів Шишацької громади

Дата: 08.05.2017 09:17
Кількість переглядів: 841

   Суворий час Великої Вітчизняної став надбанням історії, та хоч би скільки ще минуло часу, доки існуватиме на землі українська нація – країна вклонятиметься солдатам Перемоги і наш священний обов’язок – не забувати, якою ціною здобуто Перемогу.

   Нелегке наше сьогодення не може заступити радості приходу весни, а разом з нею і нагоди Дня Пам'яті та Примирення та Дня Перемоги. Цей день залишиться для нас завжди затьмареним від гіркоти втрат і осяяний сонцем Перемоги. Його наближували, як могли, люди, котрим було дуже нелегко в ті воєнні літа і яким найважче сьогодні. У довічному боргу наше покоління і перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти чорнило битв і дожити до світлого Дня Перемоги.

    На території Шишацької об’єднаної громади на сьогодні залишилось 28 учасників бойових дій 1941-1945 років . Під патронатом голови Шишацької селищної ради Олександра Тутки вже другий рік підряд проходить акція «Привітання ветеранів Великої вітчизняної війни» В рамках цієї акції проводиться відвідування ветеранів Великої вітчизняної війни, обстеження їх матеріально-побутових умов проживання, виявлення їх потреб та вручення їм продуктових наборів.

    Фінансування зазначених заходів здійснюється за рахунок коштів, виділених з місцевого бюджету в рамках Програми соціального захисту найбільш вразливих верств населення Шишацької селищної ради на 2017 рік «Турбота», а також за рахунок спонсорських коштів ПП Косогор С.О.  

   Добрі справи не залишаються непоміченими – вони, як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Приємним сюрпризом для ветеранів Шишацької громади стало привітання від голови Шишацької селищної ради Олександра Тутки, старост, начальника відділу соціального забезпечення Наталії Завалідер, директора Територіального центру селищної ради Світлани Васильченко, які у цей передсвятковий день завітали до оселі ветеранів. І знову спогади, розмови про війну і слова вдячності за турботу та увагу до ветеранів. Кожному ветерану хотілось пригадати своїх загиблих бойових товаришів, подякувати близьким і рідним за догляд.

Фото без опису

Дорогі наші ветерани!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 72-ї річниці Перемоги.

    Це свято – одне з найвеличніших та найшановніших, воістину всенародне, це – символ героїзму, самовідданої любові до рідної землі, світлої вікопомної пам’яті про мільйони загиблих і нескореної сили духу захисників Вітчизни.

    Немає у світі такої міри, якою можна було б виміряти ваш подвиг, не вистачить слів, якими б людство могло висловити вам подяку за порятунок від фашистського поневолення.

    Низький уклін вам, наші славні переможці!

   Від всього серця бажаємо вам, дорогі ветерани, міцного здоров’я, довголіття і добробуту, бадьорості духу, гарного святкового настрою і оптимізму.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь