A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Вечір-реквієм

Дата: 28.11.2016 09:15
Кількість переглядів: 824

«Немов прокляття ожива

РІК ТРИДЦЯТЬ ТРЕТІЙ … ГОЛОД… ГОЛОД…»

        Багато трагедій пережив український народ, але найстрашнішого лиха, як Голодомор 1932-1933 років, історія України не знає. Голодомор – одна з найстрашніших катастроф людства. За своїм вражаючим масштабом Голодомор можна порівняти тільки з втратами нашого народу під час Другої світової війни.

       25 листопада 2016 року, працівники відділення денного перебування Територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг Шишацької селищної ради спільно з учнями та педагогічним колективом Шишацької школі ім.В.І.Вернадського, організували та провели  вечір – реквієм до Дня вшанування пам’яті жертв голодомору, в якому прийняли участь слухачі «Університету ІІІ віку» Шишацької ветеранської організації. Відбувся перегляд відеофільму «Пам’ять про ті роки не вмирає…». Потім відбулася Скорботна хода, від школи до кладовища селища Шишаки, де було здійснено покладання квітів до знаку жертвам Голодомору та запалено поминальні свічки за участю представників Шишацької селищної ради, Шишацької районної адміністрації, працівників відділу культури Шишацької селищної ради, учнів Шишацької школи та слухачів «Університету ІІІ віку» територіального центру. Пам’ять загиблих вшанували хвилиною мовчання. 

     26 листопада 2016року о 16 годині дня, кожна небайдужа людина, вдома запале свічку пам’яті про померлих у ті страшні роки, адже те лихоліття не минуло жодну родину.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь