A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Спортивне життя громади

Дата: 15.08.2016 09:13
Кількість переглядів: 899

     Як уже неодноразово наголошувалося селищна рада працює за принципом: нас лають – ми  працюємо, нас критикують, при цьому проявляючи неабияку агресію проти найбільшого і найперспективнішого об’єднання в державі, а ми проводимо заходи і вчимо цим принципам молодь.

     Так от, завдяки ініціативі Молодіжної ради Шишацької селищної ради та з метою популяризації спорту та здорового способу життя на території об’єднаної територіальної громади були поведені імпровізовані змагання зі стрітболу і пляжного волейболу. 30 липня цього року на майданчику зі штучним покриттям «Олімп» Шишацької обласної гімназії-інтернат для обдарованих дітей змагалися вуличні баскетболісти.

    З вітальними словами до учасників звернулися селищний голова Олександр Тутка, головний суддя змагань Михайло Батьковський, голова Молодіжної ради Марина Стригунова.

    До складу суддівської комісії, крім голови, входили судді 2-ої категорії Аліна Батьковська та Максим Гопей. Останній учасникам змагань провів інструктаж з правил гри по вуличному баскетболу – стрітболу.

Фото без опису

     Свою майстерність демонстрували десять команд різних вікових категорій, в тому числі три і одна відповідно команди дівчат та хлопців з Воскобійників, три  Шишацькі, дві  Яреськівські та одна Решетилівська.  

      Серед дівчат призові місця вибороли команди:

І – Воскобійники - 1 (Валерія Заморій, Вікторія Пічкур, Наталія Батьковська, Анна Сірьогіна);

ІІ – Воскобійники - 3 (Валентина Лагода, Вікторія Волик, Катерина Сірьогіна, Каріна Ребрик);

ІІІ – Воскобійники - 2 (Світлана Негруб, Любов Воронко, Валерія Фурса, Влада Крупко).

       У хлопців місця розділилися наступним чином:

І – Старий, дрімучий, непролазний ліс (Андрій Кравчук, Ігор Ігнатьєв, Роман Сердюк, Олександр Мних - смт. Шишаки);

ІІ – Воскобійники (Богдан Харченко, Олександр Яцуха, Станіслав Одарченко, Володимир Притико - с. Воскобійники);

ІІІ – Локомотив (Сергій Корецький, Дмитро Власенко, Микола Шопяк,  Богдан Бухун – c. Яреськи).

Олександр Тутка, Марина Стригунова і Михайло Батьковський кращих нагородили медалями, грамотами і м’ячами.

Фото без опису

      Серед гравців призи отримали Валерія Заморій із команди «Воскобійники – 1» та Ігор Ігнатьєв із команди «Старий дрімучий непролазний ліс».

   Від імені учасників змагань, зі словами вдячності, до присутніх звернувся Олександр Яцуха. Неабиякого спортивного духу та доброго настрою додавали гості з сусідньої Решетилівки. 

 

    6 серпня біля мосту річки Псел у смт. Шишаки змагалися гравці з пляжного волейболу на кубок Шишацького селищного голови.

Пляжний волейбол – спортивна гра, у яку грають дві команди, із двох чоловік, на піщаній площадці. Однак, змагання проводилися в дещо нестандартній формі, остільки в основному складі команд гравців було – 4, а не 2, як зазвичай в пляжному волейболі.

Фото без опису

     Прийняли участь у змаганнях команди: «Великий Перевіз», «Жоржівка», «Сагайдак», «Тищенки», Шишаки – «Псьол» та «Хацапетівка» – збірна  Гоголівських, Ковалівських,  Яреськівських і Шишацьких гравців.

     До складу суддівської комісії входили Олександр Жаботинський і Ігор Катанцев, які також провели короткий інструктаж з правил гри пляжного волейболу.

     В запеклій боротьбі, перше місце виборов колектив з Сагайдака, який без поразок пройшов увесь турнірний шлях (Владислав Закладний, Віталій Вільховий, Олександр Сухина, Артур Маруняк). Друге місце посіла команда «Хацапетівка» (Сергій Степаненко, Дмитро Киян, Богдан Кірзенко, Володимир Скочко). Третє місце – Шишаки «Псьол» (Олександр Стригунов, Євген Чернієнко, Олександр Товстоліт, Павло Ромасенко, Ростислав Горжій).

     Учасники і цього турніру не залишилися без подарунків, кубків, медалів і грамот. Джентльмени шишацького краю титул кращого гравця змагань подарували єдиній дівчині цих змагань – Юлії Біловій з Тищенок.

Учасників зібрання вітав селищний голова Олександр Тутка та голова Молодіжної ради Марина Сригунова.

Фото без опису

      На останок хотілося б подякувати Надії Діденко за надану можливість проведення змагань зі стрітболу, Юрію Мірошниченку, Геннадію Хорольцю за надану спонсорську допомогу, Андрію Харчикову за смачну приготовлену кашу, Любові Титаренко та Наталії Караваєвій за організацію музичного супроводу і надані подарунки. 

     Сподіваємося, що всі учасники змагань не лише позмагалися, а й знайшли нових друзів, отримали багато позитивних емоцій. Враховуючи побажання учасників та відгуки громадян маємо наміри такі ж змагання проводити частіше. Отож, слідкуйте за об’явами селищної Молодіжної ради.

 

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь