A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

На садибі великого письменника

Дата: 24.04.2017 08:52
Кількість переглядів: 753

   На садибі великого М.В.Гоголя, в заповіднику-музеї, вшосте проходить обласний захід для людей з обмеженими фізичними можливостями «Милосердя у кожен дім». Тут представники Зіньківського,  Хорольського, Пирятинського, Полтавського, Семенівського, Диканського, Карлівського, Лубенського, Новосанжарського та Шишацького районів на чолі з керівником Полтавського обласного осередку інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організації інвалідів України» С.А.Чумаком обмінюються думками, досвідом, своєю творчістю та уміннями.

   Надзвичайно насичена програма, цікаві виступи, сяючі позитивом очі, і звичайно шквал аплодисментів для умілих артистів з числа самих же учасників та щорічних гостей свята – народного аматорського вокального ансамблю «Дівчата» (керівник Т.Александрова) Шишацького селищного будинку культури.

   У знак вдячності колектив отримав подяку від Полтавського обласного осередку інвалідів, подяку від районного осередку інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організації інвалідів України» та власно написаний вірш на честь красунь-виконавиць.

   «Ой на горі сніг біленький», «Зроби сопілку із верби», «Три поради», «Покохала дідуся», «Через сад виноград» - линуло у стінах садиби дзвінким многоголоссям, посіваючи в душі таких активних, незламних духом слухачів, добро та радість.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь