A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Інноваційні педагогічні технології в сучасній дошкільній освіті

Дата: 23.02.2017 08:52
Кількість переглядів: 934

     Діяльність дошкільного навчального закладу на сучасному стані неможлива без ефективного вирішення пріоритетних завдань розвитку навчання та виховання дітей, без пошуку оптимальних форм організації освітнього процесу, використання перспективного досвіду, а також здійснення інноваційної діяльності. 22 лютого цього року на базі дошкільного навчального закладу «Ясочка» відбулося засідання методичного об’єднання вихователів дошкільних навчальних закладів відділу освіти Шишацької селищної ради з питань «Інноваційні педагогічні технології в сучасній дошкільній освіті».     Фото без опису

     Голова методичного об’єднання вихователів відділу освіти Шишацької селищної ради Баранець О.Г. у своїй доповіді «Використання педагогічних технологій у роботі з дошкільниками» звернула увагу на актуальність і специфіку впровадження інноваційних технологій у практику діяльності дошкільних навчальних закладів. Педагоги переглянули заняття з валеології у молодшій групі «До люстерка підійшли, і себе ми там знайшли» вихователя Гурин Ж.С., яка подала, як правильно у молодших дошкільнят формувати знання про призначення частин тіла та піклуватися про збереження здоров’я.

Фото без опису

    Під час роботи методичного об’єднання методист відділу освіти Шишацької селищної ради Васильченко Н.Ю. ознайомила вихователів з презентацією «Інноваційні технології та методики у галузі дошкільної освіти» та провела тест для вихователів «Готовність до здійснення інноваційної діяльності».

     З творчим здобутком по впровадженню оздоровчих технологій виступила вихователь вищої категорії Шовкопляс Л.М., яка  поділилася своїм досвідом по використанню в роботі дихальної гімнастики О.Стрельникової та розкрила ідею цієї технології на презентації «Дихальна гімнастика О. Стрельникової». Як підсумком методичного об’єднання, було проведено вихователем Шовкопляс Л.М.  майстер-клас для педагогів, використовуючи комплекс вправ дихальної гімнастики О.Стрельникової.

     Учасники методичного об’єднання отримали новий багаж знань та методичні рекомендації щодо впровадження інноваційних технологій в практику роботи дошкільних навчальних закладів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь