A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Свято школи – свято села

Дата: 13.12.2016 08:43
Кількість переглядів: 747

     10 грудня 2016 року в с. Гоголеве відбулася знаменна подія – Гоголівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені М.В.Гоголя Шишацької селищної ради відсвяткувала свій 60-річний ювілей!

Фото без опису

     В гостинному затишному приміщенні зібралися колишні випускники, вчителі, гості. Невпізнанною зустріла оновлена школа всіх учасників такого дійства. Адже досягнення педагогічного та учнівського колективу з кожним роком примножують славну історію та надбання школи, яка повністю змінила свій імідж – як зовнішньо так і внутрішньо.

Фото без опису

     З вітальним словом та презентацією школи до присутніх звернулася директор школи Скочко Н.О.. У своїй промові вона проаналізувала історичний розвиток школи та досягнення її випускників. Дуже теплим був виступ колишнього учня Гоголівської школи, нині знаного в усій державі аграрія – Скочка В.М., заслуженого працівника сільського господарства, депутата обласної ради, генерального директора ТОВ «АФ «ім. Довженка», голови обласної організації Аграрної партії України. Шишацький селищний голова Тутка О.І. разом з привітанням вручив колективу школи новий ноутбук. Н.М. Караваєва – начальник відділу освіти, відзначила відмінну роботу школи в організації навчально-виховного процесу, проведенні ремонту та матеріально-технічному забезпеченні школи. Вона також вручила цінний подарунок – телевізор.

     Після кожного виступу звучали прекрасні номери художньої самодіяльності, які підготували учні Гоголівської школи. При цьому були задіяні учні з 1-го по 11-ий клас, що свідчить про високі художні смаки юних гоголян. Особливо присутніх вразив Гімн школи, який, до речі, придумали самі учні та вчителі школи.

Фото без опису

     Завершилося дійство святковим короваєм та задуванням ювілейних свічок. Ніхто не спішив розходитись по домівках, ще довго звучали в стінах школи спогади колишніх випускників та вчителів-пенсіонерів…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь