A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

«Ландшафти – територія вічності»

Дата: 21.04.2017 08:42
Кількість переглядів: 664

   19 квітня 2017 року в Малій актовій залі Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка відбувся фінал ХХV обласного конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти. У ньому взяли участь 14 агітбригад та екологічних театрів з 12 районів, міст області.

   Шишацьку об’єднану територіальну громаду представляла екологічна агітбригада «Джерело» Сагайдацької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

   У своїх виступах за темою «Ландшафти як середовище життя та об’єкти охорони» агітбригади поєднували різні жанри, стилі і напрями мистецтва, демонстрували власні досягнення в просвітницькій та природоохоронній діяльності.  

   Оригінальні сценарії, відображали власний досвід і результати практичної природоохоронної роботи та агітацію за збереження навколишнього середовища.

   Кожен колектив, після свого виступу, залишав приємні враження у глядачів і закликав не залишатися байдужими до певної екологічної проблеми.

   Підводячи підсумки конкурсу, директор Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Бедніна Віталій Григорович привітав усіх учасників конкурсу та їх керівників, подякував за значну роботу, яку вони проводять з екологічної просвіти.

   Надзвичайно відрадно, що саме екологічна агітбригада «Джерело» Сагайдацької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів здобула перемогу серед екологічних агітбригад області.

   Тож побажаємо юним екологам мальовничого Шишацького краю успішного виступу на Всеукраїнському конкурсі колективів екологічної просвіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь