A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Про екологічне виховання

Дата: 14.03.2017 08:40
Кількість переглядів: 736

     Екологічне виховання займає важливе місце у загальному навчально-виховному процесі. В учнів формується готовність не лише самим дотримуватись правил співжиття із світом природи, а й готовність до виправлення помилок у господарюванні, допущених попередніми поколіннями. Екологічне виховання – педагогічна діяльність, спрямована на розвиток в учнів екологічної культури.

     10 березня 2017 року у Шишацькому селищному будинку культури відбувся районний конкурс-огляд екологічних агітбригад, екологічних театрів (шоу) загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів.  Програмою конкурсу було передбачено творчий виступ колективів, що має відображати тему «Ландшафти як середовище життя та об’єкти охорони». У огляді-конкурсі взяли участь агітбригади: «Тополя» Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. М.В. Гоголя Шишацької селищної ради, «Краяни» Пришибської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  Шишацької селищної ради, «Джерело» Сагайдацької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Шишацької селищної ради, «Діти Землі» Шишацької спеціалізованої школи ім. В.І. Вернадського та «Екопланета» з Яреськівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Ф.П. Борідька Шишацької районної ради.

     Агітбригада Сагайдацької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Шишацької селищної ради «Джерело» зайняла І місце та від навчальних закладів об’єднаної територіальної громади запрошена для участі в зональному етапі конкурсу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь