A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Про основи безпеки життєдіяльності

Дата: 25.10.2017 09:38
Кількість переглядів: 667

   23  жовтня 2017 року до Воскобійницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів завітали співробітники Шишацького сектора ГУ МНС у Полтавській області, іншими словами – рятівники. Школярі ще раз закріпили здобуті знання з основ безпеки життєдіяльності: правила евакуації з приміщення закладу під час пожежі, правила поведінки при виникненні надзвичайної ситуації.

Фото без опису

   Справжній шквал емоцій у дітей викликали дії пожежників під час гасіння умовної пожежі. Працівники пожежно-рятувальної служби продемонстрували рятувальне обладнання, діти мали змогу приміряти термокостюм пожежника, «гасити» пожежу з рукава пожежної машини.

Фото без опису

   Учні 7-11 класів переглянули фільм «Небезпечні знахідки» про дії при виявленні вибухонебезпечних предметів.Профілактична робота з основ безпеки життєдіяльності у Воскобійницькій школі проводиться систематично. Адже кожен повинен вміти захистити себе, правильно поводитися в надзвичайній ситуації, щоб зберегти життя та здоров’я.

   Адміністрація школи щиро вдячна співробітникам Шишацького сектору ГУ МНС у Полтавській області Бондаренку М.В. та Калініченку Ю.В. за допомогу в організації надзвичайно важливих заходів з протипожежної безпеки, правил поведінки в надзвичайних ситуаціях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь