A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Два проекти від жителів Шишацької об’єднаної територіальної громади стали переможцями обласного конкурсу «Бюджет участі»

Дата: 03.11.2017 08:38
Кількість переглядів: 603

   Цьогоріч Полтавська обласна рада започаткувала конкурс громадських ініціатив «Бюджет участі». Участь у конкурсі міг прийняти кожен мешканець Полтавської області, запропонувавши ідею покрашення життя в своєму місті, селі чи вулиці. На реалізацію ініціатив виділяється по 50 тисяч гривень з обласного та місцевого бюджетів.

   І ось нарешті 31 жовтня, після тривалого підрахунку голосів, стали відомі імена переможців конкурсу. Надзвичайно приємно, що 3 та 4 місце серед 42 переможців конкурсу, посіли проекти від Шишацької ОТГ. Авторами проектів є Шабельник Людмила з ідеєю встановлення спортивно-розважального майданчика в селі Пришиб та Чумак Іванна з ідеєю облаштування дитячого майданчика для дітей з обмеженими фізичними можливостями в селищі Шишаки.

   Перемога наших проектів стала можливою лише завдяки активному голосуванню жителів Шишацької громади. Загалом в голосуванні взяло участь 1790 мешканців громади.

   Проекти-переможці будуть реалізовані в 2018 році. Також кожен бажаючий змінити на краще життя в своєму селі може прийняти участь у конкурсі в наступному році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь