A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Свято української державності

Дата: 23.01.2018 08:34
Кількість переглядів: 740

   День 22 січня 1919 року увійшов в історію України як велике Державне свято – ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ.

  Саме в цей день був урочисто проголошений Акт злуки об’єднання двох суверенних Українських держав: Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки в одну – Українську Народну Республіку. І з того часу починається єдність українського народу.

   Україна завжди була державою самобутньою, зі своєю культурою, традиціями та звичаями. Народ України дуже різний, але в цій різності наше багатство та привабливість для всього світу. Різні – значить неповторні, самобутні, нескорені.

  Так, з нагоди свята, у відділенні денного перебування Територіально центру Шишацької селищної ради для слухачів «Університету ІІІ віку» було проведено ряд заходів, а саме: патріотичні бесіди під назвою «У єдності сила народу», також для присутніх відбулося проведення вікторини, присвяченої історії української держави.

   Мета зібрання – довести всім і самим собі, що Україна це високорозвинена держава, вона могутня духом, має свою багату історію, культуру і мистецтво. Виховання національної свідомості, людської гідності, глибокої поваги та любові до Батьківщини, формування рис громадянина Української держави, поглиблювати серед населення знання про історичний факт злуки українського народу, його значення, пробуджувати інтерес до поглибленого вивчення історії та культурних надбань українського народу.

  Головний акцент заходу – ідея єдності, спільності історичної спадщини. Адже справді вільним і нездоланним може бути лише єдиний народ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь