A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Методичне об’єднання завідувачів дошкільними навчальними закладами відділу освіти Шишацької селищної ради

Дата: 30.01.2017 08:32
Кількість переглядів: 650

   27 січня 2017 року на базі дошкільного навчального закладу «Ясочка» в смт. Шишаки відбулося засідання методичного об’єднання завідувачів дошкільними навчальними закладами при новоствореному методичному кабінеті відділу освіти Шишацької селищної ради.

   Методист відділу освіти Шишацької селищної ради Васильченко Н.Ю. ознайомила присутніх з планом роботи засідання, надала методичні рекомендації керівникам з питання управління якістю освіти та щодо тематичного вивчення стану роботи дошкільних навчальних закладів з національно-патріотичного виховання дітей дошкільного віку.

   Завідувачі заслухали доповідь Усенко Н.О. (завідувач ДНЗ «Ясочка»), про підвищення професійної управлінської компетентності за допомогою самоменеджменту. Практичний психолог Лень О.А. провела психологічний тест для визначення ефективності застосування самоменеджменту, результатом якого завідувачі мали можливість оцінити рівень самоконтролю. Педагоги переглянули заняття з національно-патріотичного виховання «Український віночок» у старшій групі (вихователь-методист Васильченко Н.Ю.), де діти ознайомилися із роллю українського віночка в убранні дівчаток, особливостями його виготовлення, розміщенням та значенням квітів, особливостями стрічок у ньому.

   На занятті «Як козаки Україною мандрували» у старшій групі (вихователь Стригунова Л.Л.). завідувачі познайомилися із особливостями використання STEM-освіти на заняттях із дітьми старшого віку. Всі учасники засідання з задоволенням оглянули національно-патріотичні куточки по всіх групах та взяли участь в ерудит-лото «Козацькому роду нема переводу».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь