ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

Щасливі миті дитинства

Щасливі миті дитинства

   Перші промені теплого літнього сонця сповіщають школярів про прихід довгоочікуваних канікул. Стомлена від навчання дітвора, не марнуючи часу, з головою занурюється в омріяний відпочинок. Хто ж, як не школа, подбає про змістовний, цікавий та корисний відпочинок своїх учнів. Адже у більшості з них влітку розпочинають свою роботу пришкільні табори.

08:57 23.06.2018

Всесвітній Олімпійський день

Всесвітній Олімпійський день

   У травні і червні 2018 року з нагоди відзначення дня заснування Міжнародного Олімпійського комітету та проведення Всесвітнього Олімпійського дня в Україні в закладах дошкільної освіти  Шишацької селищної ради Полтавської області було організовано та проведено  фізкультурно-спортивні свята та розваги.

08:43 23.06.2018

Вітання ювілярам!

Вітання ювілярам!

   Доброю традицією стало в комунальній установі «Центр надання соціальних послуг Шишацької селищної ради» вітати ювілярів з Днем народження.

10:29 22.06.2018

Перевірка надання соціальних послуг

Перевірка надання соціальних послуг

   21 червня 2018 року у селі Ковалівка Ковалівської сільської ради завідувач відділення соціальної допомоги вдома Лариса Кривошапка та соціальний працівник відділення Ніна Діхтяр здійснили планову перевірку з якості надання соціальних послуг соціальними робітниками Зливко В.А. та Пащенко Л.М.

10:25 22.06.2018

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

22 червня 2018 року о 14 годині у залі засідань Шишацької селищної ради (смт. Шишаки, вул. Корніліча, 5) планується проведення 37 сесії селищної ради. На порядок денний виносяться питання "Про затвердження переліку проектів, що реалізовуватиметься за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад", "Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Техкомунбуд» на 2018 – 2020 роки", "Про внесення змін до Програми розвитку дорожнього руху на 2016 – 2020 роки", "Про внесення змін до Програми «Питна вода Шишацької об`єднаної територіальної громади на 2017-2020 роки»", "Про внесення змін до Комплексної програми розвитку цивільного захисту, забезпечення пожежної безпеки та запобігання і реагування на надзвичайні ситуації (події) Шишацької ОТГ на 2018-2020 роки", "Про внесення змін до Програми соціального захисту найбільш вразливих верств населення Шишацької об’єднаної територіальної громади на 2018 рік «Турбота»" та інші.

16:32 20.06.2018

До побачення, таборе!

До побачення, таборе!

   Літо в розпалі. Цього року воно дарує нам не тільки поцілунки палкого сонця, а й вранішню свіжість, рясні дощі з грозами, буйне цвітіння квітів, від яких аж у очах миготить, і п’янкий запах липи. Стрункі дерева пишаються своєю вродою, манять своїм дурманом, запрошуючи у тінь відпочити, а від цвіту і листя не видно.

15:52 20.06.2018

Віночок літа

Віночок літа

   Літо-літечко… Як же давно всі на нього чекали, а що вже й говорити про школярів!

15:44 20.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь