ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

Великобузівський та Сагайдацький НВК приймали гостей з області

Великобузівський та Сагайдацький НВК приймали гостей з області

     24 жовтня 2018 року на базі двох НВК Шишацької селишної ради - Сагайдацького та Великобузівького - відбулося засідання обласної спеціальної дослідницької групи «ПРОЕКТУВАННЯ ЯК МЕТОД ПІЗНАННЯ В ОСВІТНІЙ ГАЛУЗІ «ТЕХНОЛОГІЇ» на тему «Формування технологічних компетентностей та конкурентоспроможної особистості в контексті Нової української школи». Цей захід пройшов за участі начальника відділу освіти Наталії Караваєвої, завідуючої методичним кабінетом Руслани Шарон, методиста Полтавського обласного інституту післядипломної освіти Валентини Чемшит, декана факультету технології та дизайну Полтавського національного педагогічного університету Валентини Титаренко, завідувача кафедри технології та дизайну Андрія Цини, вчителів з різних куточків області та Великобузівського і Сагайдацького навчально-виховних комплексів.

15:15 26.10.2018

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

   30 жовтня 2018 року о 14 годині у залі засідань Шишацької селищної ради (смт. Шишаки, вул. Корніліча, 5) планується проведення 40 сесії селищної ради.

15:01 26.10.2018

Мітинг з нагоди 74-ї річниці визволення України від фашистських загарбників

Мітинг з нагоди 74-ї річниці визволення України від фашистських загарбників

  Уже понад сім десятиліть відділяють нас від того страшного дня, коли в кожну українську сім’ю надійшла зловісна звістка про початок великої кровопролитної війни. Безжальне колесо Другої світової прокотилося по українській землі, залишивши за собою розруху і безліч людських жертв.

13:29 26.10.2018

Безпека опалювального сезону!

Безпека опалювального сезону!

  Порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення — досить поширена причина виникнення пожеж у побуті в холодну пору року. Пожеж від приборів опалення, якщо вони справні та експлуатуються з виконанням правил пожежної безпеки, не може бути. Якщо пожежа все одно сталась, то її причина ховається завжди в порушені правил експлуатації чи невиконанні інструкцій.

13:26 26.10.2018

На варті безпеки жителів громади

На варті безпеки жителів громади

    Сьогодні, 25 жовтня, головний спеціаліст сектору з питань цивільного захисту апарату виконавчого комітету Шишацької селищної ради Віталій Цап взяв участь у спільних командно-штабних тренуваннях пожежно-рятувального підрозділу селища Шишаки із спеціалізованими службами району та іншими формуваннями, що залучаються для ліквідації надзвичайних ситуацій або небезпечних подій на території району.

13:24 26.10.2018

Перевірка надання соціальних послуг

Перевірка надання соціальних послуг

   23 жовтня 2018 року у селах Гоголеве та Маликівщина Гоголівського старостинського округу завідувач відділення соціальної допомоги вдома Лариса Кривошапка та соціальний працівник відділення Ніна Діхтяр здійснили планову перевірку з якості надання соціальних послуг соціальними робітниками підопічним відділення.

08:54 24.10.2018

Методичне об’єднання завідувачів закладів дошкільної освіти

Методичне об’єднання завідувачів закладів дошкільної освіти

  19 жовтня 2018 року на базі закладу дошкільної освіти «Журавка» с. Хвощове було проведено методичне об’єднання завідувачів на тему: «Завідувач малокомплектного закладу дошкільної освіти». Гостинно зустрічала керівників дошкільної освіти завідувач дитячого садка «Журавка» Тетяна Грицун.

08:53 24.10.2018

ПОСВЯТА У КОЗАЧАТА

ПОСВЯТА У КОЗАЧАТА

    18 жовтня у опорному закладі "Шишацька спеціалізована школа імені В. І. Вернадського" відбулося свято «Посвята в козачата». Це дійсно велике свято для молодших школярів, адже тепер вони стали юними захисниками нашої країни та її майбутньою гордістю.

10:13 19.10.2018

Що очікувати у ЗНО-2019

Що очікувати у ЗНО-2019

   Навчальний рік плине швидко. Урок за уроком - перша чверть добігає кінця. Вже зараз для випускників це відповідальний час. Тому що необхідно знати та розуміти зміст і процедури зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року. Адже не лише високі бали важливі, а й обрані предмети та вчасність реєстрації на ЗНО-2019. Через маленьку помилку випускника можуть недопустити до тестування. А це в свою чергу позбавляє можливості вступу до вузу цього року.

13:55 18.10.2018

Екскурсія до бібліотеки

Екскурсія до бібліотеки

  Чудовою осінньою порою вихованці старших груп дошкільного навчального закладу «Ясочка» відвідали Публічну бібліотеку для дітей селищної ради.

15:43 17.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь