A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

Гість із Чикаго

Гість із Чикаго

    У масштабах планети Земля людина – це піщинка. Інколи нам здається, що все відбувається своєю чергою, нічого надзвичайного. Та варто лише заглянути у інший світ, модель життя, поведінки та свідомості і відразу зрозуміло, що все в наших руках.

15:39 03.08.2018

Воскобійники гучно святкували День села

Воскобійники гучно святкували День села

   Спекотній літній день для усіх жителів Воскобійників став радісним - Свято села відзначать 2 серпня за доброю традицією. Масштабне видовище очікувало тих, хто завітав сюди. Талановитий ведучий запросив до слова голову Шишацької селищної ради Олександра Тутку. У вітальному слові він звернувся до усіх присутніх та подякував за невтомну працю, згуртованість та таланти, що гримлять на всю Україну.

12:13 03.08.2018

Правила поведінки у лісі в пожежонебезпечний період

Правила поведінки у лісі в пожежонебезпечний період

   Сонячні дні сприяють відпочинку на природі. Більшість громадян у вільний час виїздить за місто: на дачу, до води. На жаль, на відпочинку люди забувають про правила поведінки у лісі, спричиняючи пожежі і самі несуть небезпеку для навколишнього світу. Проводячи дозвілля у лісовій та парковій зоні, не забувайте дотримуватись вимог пожежної безпеки!

14:15 01.08.2018

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

07 серпня 2018 року о 13 годині у залі засідань Шишацької селищної ради (смт. Шишаки, вул. Корніліча, 5) планується проведення 38 сесії селищної ради.

14:14 01.08.2018

Відновлення містка у Малому Перевозі

Відновлення містка у Малому Перевозі

    Весна цього року розлилась стрімкими і потужними потоками талої води, котрі зносили на своєму шляху дренажні стоки, ставкові греблі та руйнували дороги. Ліквідовувати наслідки стихиї доводиться і до цього часу. Так у с. Малий Перевіз по вул. Короленка навесні розмило частину дороги, від чого просіли бетонні плити містка, який забезпечував рух транспорту через водовідвід. Від так це створило незручності для місцевих жителів.

09:10 01.08.2018

Затверджено перший пул проектів з будівництва 310 нових амбулаторій, — Зубко

Затверджено перший пул проектів з будівництва 310 нових амбулаторій, — Зубко

    310 сучасних нових амбулаторій будуть збудовані у сільській місцевості у 15 регіонах України. Це перший пул проектів, який затвердили Наказом Мінрегіону, і які реалізовуватимуться 2018 року за рахунок субвенції на розвиток сільської медицини.

15:50 31.07.2018

31 липня 2018 року на виконання Графіку роботи мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги

31 липня 2018 року на виконання Графіку роботи мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги

   У приміщенні  Шишацької об’єднаної територіальної громади, відбулася зустріч працівників Головного територіального управління юстиції у Полтавській області та працівників системи безоплатної правової допомоги з представниками органів державної влади, громадських організацій, органів місцевого самоврядування та аграрного бізнесу з метою обговорення питань захисту майнових прав землекористувачів та питань у сфері державної реєстрації речових  прав на нерухоме майно.

15:43 31.07.2018

Поточний ремонт дороги у Баранівці

Поточний ремонт дороги у Баранівці

     У дорожній сфері традиційно існує низка проблем. Це болюче питання зачепило не лише жителів нашого краю. У незадовільному стані перебувають усі автошляхи Шишаччини.

09:18 31.07.2018

ЛІТО 2018 В ТАБОРІ "ЧАЙКА"

ЛІТО 2018 В ТАБОРІ "ЧАЙКА"

   Літо, канікули, відпочинок, пляж – всі ці слова тісно пов’язані між собою. Для кожної дитини побувати у таборі відпочинку – одна із найкращих мрій їхнього дитинства, юності, бо саме там з’являється унікальна можливість відпочити та повноцінно оздоровити свій організм. А ще – нові знайомства, друзі, неповторні враження…

16:16 30.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь