ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

«Сивина на скронях – мудрість у очах»

Дата: 03.10.2017 18:24
Кількість переглядів: 902

    Другий місяць осені починається з особливої дати, адже 1-го жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана в галузі соціального захисту.

     Цей день – можливість нагадати всім про людський обов'язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, а їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія та оптимізм – нерозривний місток, який з'єднує покоління. Саме такими людьми опікується Територіальний центр соціального обслуговування та надання соціальних послуг Шишацької селищної ради і завдяки такому поважному святу працівники відділення денного перебування спільно з головою ради ветеранів Шишацького району та працівниками відділу культури Шишацької селищної ради організували та провели для людей похилого віку святковий концерт та конкурс «А нумо бабусі».

     До присутніх на святі з привітними словами звернулися голова Шишацької районної ради Сафонов В.Г., заступник голови Шишацької районної державної адміністрації Павелко І.О., заступник голови Шишацької селищної ради Білик О.М. та голова ради ветеранів Шишацького району Канівець Л.М. наголосивши, що цей день є визначним і особливим, оскільки кожен повинен пам’ятати свою історію, шанувати та надавати підтримку людям поважного віку, ветеранам та пенсіонерам.

     Шановних гостей зі святом вітали піснями та веселими розважливими конкурсами у «А нумо бабусі», в якому приймали участь ветеранські організації Великоперевізького, Пришибського та Покровського старостатів.

      По закінченні свята всіх присутніх пригощали солодощами.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь