ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Три мільйони 220 тисяч гривень: на сесії Шишацької селищної ради спрямували чергові кошти на потреби ЗСУ і тероборони

Дата: 19.07.2024 16:08
Кількість переглядів: 61

Фото без опису   1 мільйон гривень із бюджету Шишацької територіальної громади буде передано державному бюджету для закупівлі дронів для однієї із військових частин Збройних Сил України, відповідно до її запиту.

   300 тисяч гривень передбачено передати до бюджету Миргородського району на заходи із територіальної оборони.

   1,5 мільйона гривень – на закупівлі обладнання, матеріалів, запасних частин, інвентарю тощо для різних військових частин, згідно з їхніми заявами і потребами. Це найчастіше квадрокоптери, дрони, засоби радіоелектронної боротьби, тепловізори, тепловізійні приціли, генератори, прожектори зенітні пошукові, прилади нічного бачення, різний технічний інвентар.

  420 тисяч гривень – на виплату щомісячної матеріальної допомоги підрозділу добровольчого формування Шишацької територіальної громади, члени якого несуть службу на межами громади.

  Крім підтримки ЗСУ і тероборони, депутати розглянули низку питань, що стосуються соціального захисту, освіти, житлово-комунального сектора, а також земельні питання. Розподілили кошти на облаштування укриття в дошкільному закладі «Ясочка» у Шишаках; розширення відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Центру надання соціальних послуг в Яреськах; виконання заходів програми «Питна вода Шишацької територіальної громади на 2023-2025 роки»; придбання додаткового генератора. Відповідно до змін у законодавстві України, внесли зміни до Регламенту роботи Шишацької селищної ради; оновили постійні комісії ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь