ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Народився на Полтавщині. Загинув на Херсонщині. Похований в Закарпатській області. Захищав всю Україну

Дата: 18.06.2024 10:55
Кількість переглядів: 122

Фото без опису   17 червня на Закарпатті, у селі Чомонин Великодобронської сільської громади, поховали нашого земляка, уродженця Сагайдаччини Сергій Дьомкіна.

   Сергій Дьомкін («Дим») загинув 6 червня, захищаючи Україну від російських окупантів на Херсонському напрямку. “Сміливий, відважний Воїн, справжній Козак, справжній Син України!” - так про нього говорять побратими.

    Сергій народився 10 червня 1986 року. Загинув за кілька днів до свого 38-річчя... Зростав у багатодітній родині в Кирпотівці, навчався в Сагайдацькій школі.

    Доросле життя Сергія пов’язане з іншими куточками нашої країни. В Шишацькому краї залишаються його мама, сестри і брати, один з яких теж нині боронить нашу країну від загарбників.

   Поховали захисника там, де він проживав з дружиною і донечкою.

   Найщиріші співчуття усім рідним і близьким полеглого захисника. У цю скорботну годину вся наша громада сумує разом з вами, в пошані схиляючи голови перед світлою пам’яттю дорогої вам людини, нашого земляка. Вічна шана та слава Герою.

Селищний голова Олександр Тутка, виконавчий комітет та депутати селищної ради, жителі Сагайдацького старостинського округу та всієї Шишацької громади.

 

Фото – Великодобронська сільська громада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь