A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Трудовий архів громади змінив місцезнаходження

Дата: 19.04.2024 12:14
Кількість переглядів: 55

Фото без опису   Віднедавна трудовий архів Шишацької селищної ради розташований за новою адресою: селище Шишаки, вулиця Гайдамацька (Легейди), 4 а (колишнє приміщення РАГСу).

   — Трудові архіви відносяться до категорії місцевих установ, що у порядку, передбаченому законодавством, створюються місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування для централізованого тимчасового зберігання архівних документів, зокрема, соціально значущих документів особового складу, що не належать до Національного архівного Фонду, і утворилися в діяльності суб’єктів господарювання усіх форм власності, розташованих на певній території, у тому числі ліквідованих, а також з метою наближення соціальних послуг до населення, задоволення соціально-правових потреб громади, - розповіла директор трудового архіву Наталія Волик.

   Рішенням сесії Шишацької районної ради від 23 жовтня 2020 року комунальну установу передано, а рішенням сесії Шишацької селищної ради від 24 грудня 2020 року архівну установу прийнято у комунальну власність Шишацької селищної територіальної громади.

   Функціонує комунальна установа згідно з Програмою розвитку та забезпечення «Трудового архіву Шишацької селищної ради» і фінансується із селищного бюджету.

   У Трудовому архіві зберігаються документи з особового складу підприємств, установ та організацій, що вже ліквідовані або перебувають в процесі ліквідації. Щороку за документами з особового складу виконується близько 300-400 запитів від юридичних і фізичних осіб щодо отримання довідок про трудовий стаж і заробітну плату, необхідних для оформлення пенсій, проводиться робота з виявлення, забезпечення збереженості та обліку документів ліквідованих установ, надаються методичні рекомендації та консультації з впорядкування документів. Трудовий архів налічує 145 фондів установ і організацій та 16 150 справ.

   Години прийому громадян: понеділок, середа, п'ятниця з 9 до 16 години. Обідня перерва з 12 до 13.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь