Підвищення кваліфікації з професії «Кухар»
Підвищення кваліфікації фахівців, відповідальних за організацію і приготування шкільних обідів, – важлива складова реформи шкільного харчування. Саме від них залежить, наскільки якісним та смачним буде харчування для кожної дитини у школі. Сьогодні вкрай необхідно, щоб кожна дитина отримувала якісне харчування незалежно від того, де її заклад освіти розташований.
З 11 березня цього року кухар опорного закладу «Шишацький ліцей ім. В. І. Вернадського Шишацької селищної ради Полтавської області» Довбиш Жанна Володимирівна розпочала навчання у Навчально-практичному центрі ресторанного сервісу Регіонального центру професійно-технічної освіти № 1 м. Кременчука за освітньою програмою професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії «Кухар».
Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти – ось основні пріоритети даного заходу.
На досягнутому відділ освіти Шишацької селищної ради зупинятися не планує: навчання кухара з Шишацького ліцею – це лише початок цієї справи. В подальшому мають пройти навчання і решта кухарів закладів загальної середньої освіти Шишацької територіальної громади.