ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Районні змагання з настільного тенісу

Дата: 24.11.2017 17:45
Кількість переглядів: 1196

   23 листопада 2017 року на базі Воскобійницької загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів відбулися районні змагання з настільного тенісу в залік районної спартакіади школярів. У турнірі взяли участь команди Яреськівської, Михайликівської, Ковалівської, Воскобійницької загальноосвітніх шкіл І – ІІІ ступенів та Шишацької обласної гімназії – інтернату для обдарованих дітей.У складі кожної команди були 2 юнаки та 2 дівчини. Змагання розпочалися гроюв парі, потімвідбулася індивідуальна гра.

   У результаті змагань перемогу здобула команда Шишацької гімназії. В особистому заліку перемогу здобули Катанцева Анастасіята Святелик Михайло.

   Друге місце посіла команда Воскобійницької школи. В особистому заліку перемогу здобула Валентина Лагода (11 клас),вперше високий рівень в грі показали дев’ятикласники Мацьків Максим та Вертелецький Євген (обидва – 2 місце). Переможниця минулорічних змагань Карпець Діана (11 клас) посіла 2 місце.

    Третє місце здобула команда Яреськівської ЗОШ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь