ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

У Тищенках поховали воїна Володимира Крушельницького

Дата: 29.06.2023 18:59
Кількість переглядів: 508

Фото без опису   Сьогодні у Тищенках Великобузівського старостинського округу провели в останню путь нашого земляка, українського воїна Володимира Крушельницького.

   Володимир народився, жив і працював на рідній Шишаччині. Лише упродовж останніх кількох років його життя було пов’язане з Сумщиною, де він проживав у місті Глухові. Хоча більшу частину цих років поза межами нашої громади він провів у бойовому строю. На захист суверенітету і територіальної цілісності України Володимир Крушельницький став ще 2016 року.

   А народився майбутній воїн 20 грудня 1986 року. Проживав у Тищенках. Навчався у Великобузівській школі. Потім була строкова служба в Українській армії, а разом з нею – навчання в школі міліції. Опісля повернення додому кілька років працював помічником дільничного у Шишацькому райвідділі міліції, охороняв правопорядок на території Воскобійницької сільської та Шишацької селищної рад.

  З 2016 року у складі 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського пройшов фронтовими дорогами Донеччини, згодом – Луганщини. Авдіївка, Горлівка, Кримське, Лиман…

   Загинув 23 червня поблизу села Кармазинівка Сватівського району Луганської області.

   Про свої бойові будні рідним розповідав небагато. Намагався зайвий раз не турбувати. Казав: «Воно вам не потрібне. У мене все добре…»

   Володимира Крушельницького на Шишаччині знало багато людей. Рідним, друзям, знайомим, односельцям він закарбується в пам’яті як весела, позитивна, життєрадісна людина, у якої завжди було «все добре» і яка вміла підтримати, підбадьорити, прийти на допомогу іншим за будь-яких обставин.

   Селищний голова Олександр Тутка, виконавчий комітет і депутати селищної ради, жителі Великобузівського старостинського округу і вся Шишацька громада висловлюють найщиріші співчуття рідним Володимира Романовича Крушельницького. Світла пам’ять гідній людині і вічна шана життєвому подвигу захисника України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь