A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Учні Шишацької дитячої школи мистецтв здобули чергові нагороди

Дата: 18.05.2023 13:57
Кількість переглядів: 47

Фото без опису   У травні Обласний методичний кабінет навчальних закладів мистецтва та культури спільно з кафедрою музики імені Г.Левченка Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка провів обласний конкурс виконавської майстерності учнів мистецьких шкіл “Музичний вернісаж - 2023”, в якому були задіяні 500 учнів мистецьких закладів Полтавської, Харківської, Чернівецької, Хмельницької, Донецької, Кіровоградської та Вінницької областей в номінаціях “Вокал”, “Фортепіано”, “Баян та акордеон”.

   Участь у конкурсі взяли учні Шишацької дитячої школи мистецтв - класів викладачів Валентини Кудрі (фортепіано) та Заслуженого працівника культури України Валентини Луценко (сольний спів), повідомляють у закладі. У номінації “Фортепіано” Софія Скиба посіла ІІІ місце. Анна Богма, Оксана Коротич та Олександра Скиба відзначені подяками конкурсу.

   У номінації “Вокал”(академічний), у різних вікових категоріях, Жанна Данило посіла І місце, Артур Мураховський  і тріо “Росинка” у складі Пономарьової Світлани, Верещук Ірини, Мартиненко Вікторії здобули Гран-Прі (концертмейстер Артем Сердюк). Переможці в номінації “Вокал”(естрадний): Злата Подобна, вокальний ансамбль української пісні “Вишиванка”- І місце. У номінації “Вокал”(народний) Світлана Пономарьова посіла ІІ місце.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь