A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Опрацювали порядок денний сесії

Дата: 11.05.2023 16:15
Кількість переглядів: 155

Фото без опису   У селищній раді відбулося засідання депутатських комісій, під час якого депутати розглянули питання чергової сесії, що запланована на вівторок. Головою цього засідання депутати обрали Сергія Жиліна.

   Загалом до порядку денного включено 30 питань. Зокрема перед депутати прозвітує начальник сектору поліцейської діяльності №1 відділення поліції №3 Миргородського районного відділу поліції ГУНП в Полтавській області Михайло Антоненко. На комісії він коротко охарактеризував ситуацію щодо роботи сектору.

   Також депутати мали можливість поспілкуватися з представником ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» Олександром Костенком, який озвучив плани Агентства щодо ремонту доріг на території Шишацької громади. Роботи будуть відбуватися на умовах співфінансування. Основна частина коштів – з селищного бюджету, частина – Агентства, на утриманні якого перебувають дороги, що з’єднують населені пункти нашої громади.

   Депутати заслухали доповідачів щодо внесення змін до Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Шишацької територіальної громади на 2021-2025 роки; Програми  соціального захисту найбільш вразливих верств населення Шишацької селищної ради на 2022-2024 роки «Турбота»; Програми фінансової підтримки  Комунального підприємства «Техкомунбуд» на 2021-2023 роки;  Програми розвитку дорожнього руху Шишацької територіальної громади на 2023-2025 роки; Програми «Питна вода Шишацької територіальної громади на 2023-2025 роки»; Програми розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Шишацька лікарня планового лікування».

  Крім діючих програм, обговорили нові програми щодо співпраці Шишацької  територіальної громади з  Миргородською районною військовою адміністрацією та  Миргородською районною радою.

   Заслухали звіт про виконання бюджету Шишацької селищної територіальної громади за I квартал 2023 року та проект рішення щодо внесення змін до бюджету Шишацької  селищної  територіальної  громади на 2023 рік.

  Серед важливого також – погодили винесення на сесію проект рішення про здійснення повноважень у сфері державної реєстрації актів цивільного стану.

  Кілька проектів рішень, що заслухали депутати, стосувалися надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисних документацій щодо капітальних ремонтів та реконструкцій  приміщень комунальної власності.

   Під час розгляду проектів рішень по земельних питаннях перед депутатами виступили представники одного з операторів мобільних мереж, який виявив намір розпочати свою діяльність у Сагайдаку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь