A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Воїна з Воскобійників провели в останню путь...

Дата: 03.01.2023 19:03
Кількість переглядів: 478

Фото без опису   Сьогодні у Решетилівській громаді поховали Валентина Куріневського. В останні три роки він проживав у Воскобійниках. А народився майбутній воїн у Щербанях під Полтавою, 1986 року. Тут розпочав навчання у школі. Завершував шкільну освіту у Чутівському районі, де жив з рідними деякий час.

   Після школи здобув спеціальність слюсаря-ремонтника в одному з професійно-технічних училищ Полтави. Працював на різних роботах.

   У 2015 році зустрів свою дружину, народилася донька. Цього ж року війна вперше увірвалася в мирне життя Валентина. З 2015 по 2017 рік, у певні періоди, він обороняв територіальну цілісність нашої країни під час проведення антитерористичної операції, був учасником бойових дій на Донеччині. Вдруге став на захист рідної держави і свого народу у серпні 2022 року. Знову Донеччина. Але цього разу, на жаль, воїну не судилося повернутися додому живим…

   Молодший сержант Валентин Куріневський, син, брат, чоловік, батько, друг і побратим, загинув 25 грудня під час бою з російськими загарбниками біля населеного пункту Водяне Покровського району Донецької області. Поховали воїна у селі Остап’є колишнього Великобагачанського району, а нині – Решетилівської громади, де проживають рідні.

   Селищний голова Олександр Тутка, виконавчий комітет і депутати селищної ради, Воскобійницький старостинський округ і вся Шишацька громада глибоко сумують з приводу загибелі Валентина Олександровича Куріневського і висловлюють найщиріші співчуття родині захисника. Світла пам’ять Людині, яка віддала своє життя за вільне, мирне і щасливе майбутнє українців. Вічна шана Воїну!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь