A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Про косовицю, сміття і воду

Дата: 03.06.2022 10:55
Кількість переглядів: 247

Фото без опису   Шановні жителі громади! Керівництво селищної ради, комунального підприємства «Техкомунбуд» вже неодноразово зверталося до вас з приводу ситуації, що нині склалася у нашій країні і громаді зокрема з пально-мастильними матеріалами.

   Є проблема з пальним. Справа не у коштах, а в його дефіциті. Хоча, навіть коли пальне з’явиться на автозаправках у достатній кількості, ми всі розуміємо, що його ціна буде змушувати до жорсткої економії. Тому роботи з благоустрою на території громади проводитимуться не в тому обсязі, що зазвичай. Усі зусилля і ресурси будемо спрямовувати на забезпечення найбільш важливих напрямків.

  Найперше – вода. На жаль, за послуги з водозабезпечення є значна заборгованість. Велике прохання до жителів громади, яких обслуговує КП «Техкомунбуд», вчасно сплачувати за воду. Бо від цього залежить оплата електроенергії, утримання і ремонт водогонів та свердловин, заробітна плата людей, які працюють у цій життєво важливій галузі.

   Так само має свої складові і оплата за вивезення твердих побутових відходів. Велика частка у ній – саме пально-мастильні матеріали. З метою їхньої економії просимо жителів селища відповідально поставитися до ситуації з вивезенням ТВП. По-перше, до твердих побутових відходів (за вивезення яких ви сплачуєте кошти згідно з укладеним договором) НЕ належать трава, бур’яни, гній, гілля, будівельні та ремонтні відходи, старі меблі, двері тощо. Під час оголошеного весняного місячника чистоти і благоустрою комунальники вивозили цілі купи такого непотребу, але це не може тривати вічно, тим паче у такий складний час. Наразі вивіз будь-якого сміття (крім твердих побутових відходів зі сміттєвих баків) ПРИПИНЕНО. Не складайте його за межами двору, бо це не прикрашає ні ваш двір з вулиці, ні саму вулицю села чи селища.

   НЕ складайте, будь ласка, біля сміттєвих контейнерів і свіжоскошену траву.

   Зараз в усіх – і у комунальників, і у жителів громади – обмежені можливості. Однак якщо ми докладемо спільних зусиль, то будемо мати не ідеальний, але все таки порядок у нашій громаді.

  Закликаємо мешканців Шишаччини, колективи підприємств, установ та організацій, підприємців долучатися до благоустрою, постійно утримувати у належному стані прилеглі території: прибирати, викошувати, доглядати, не засмічувати. Ця щоденна турбота і є проявом справжньої любові до рідного краю, важливим внеском у його сьогодення і майбутнє.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь