A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

На виконкомі розглянули організаційні та соціальні питання

Дата: 31.05.2022 16:44
Кількість переглядів: 321

   На засіданні виконавчого комітету, що відбулося цього тижня, розглянуто 11 питань порядку денного. Зокрема затверджено Перелік адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Шишацької селищної ради. Доповідала з цього питання начальник управління надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету селищної ради Валентина Дерій.

  Також внесено зміни до постійно діючої комісії із встановлення факту отруєння бджіл на території Шишацької територіальної громади. Доповідала заступник селищного голови Світлана Воротинцева. Аби попередити конфліктні ситуації, нагадуємо аграріям та пасічникам про взаємну відповідальність при веденні своєї діяльності. Пасічники повинні інформувати органи влади та власників полів про місцерозташування і переміщення бджолосімей, а сільськогосподарські та фермерські господарства – про місце, терміни і час проведення обробітку полів пестицидами. Інформувати населення можна через подвірний обхід, пресу, селищну раду та старостинські округи.                        

  Про зміни у складі адміністративної і житлової комісій при виконавчому комітеті Шишацької селищної ради доповідала секретар селищної ради Лілія Титаренко. Заступник начальника відділу соціального забезпечення, праці та соціальних послуг Тетяна Дерій інформувала членів виконкому щодо кількох питань, пов’язаних з опікунством над недієздатними особами, а начальник служби у справах дітей Валентина Величко – щодо втрати дитиною статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.

  Крім цього, члени виконкому своїм рішенням встановили строки поливного сезону та застосування норми поливу для домогосподарств, котрі не мають лічильників на воду, і розглянули заяви громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь