ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Ситуація у громаді контрольована

Дата: 11.04.2022 20:11
Кількість переглядів: 268

Фото без опису   Станом на сьогодні ситуація у нас спокійна (наскільки це можливо в умовах воєнного стану) і контрольована.

   Зараз у нас проживають 1822 внутрішньо переміщені людини, серед них – 439 дітей і 34 людини з інвалідністю. Це лише офіційно зареєстровані громадяни.

   Їхнє число зростає, і зрозуміло чому: у багатьох регіонах України йдуть активні воєнні дії, в деяких можливе ще більше загострення і так критичної ситуації.

   Щодо поселення. Звичайно, і у приватних домоволодіннях, і в гуртожитках місця швидко заповнюються. Однак селищна рада у співпраці з агроформуваннями готує резервні приміщення. Усі потенційні прихистки взяті на облік. Узагальнені проблеми кожного з них. І ці проблеми почергово вирішуються. Тому приймали і будемо приймати людей допоки це буде необхідно. Вкотре дякуємо кожній людині і кожній родині, яка відгукнулася на прохання або й з власної ініціативи поділилася своїм житлом з іншими людьми.

   Друга проблема, яка так само, як і поселення, стає усе гострішою, - це харчування. Чимало людей, які прибули до нас із зони воєнних дій, мають обмежені матеріальні ресурси. Крім цього, у сфері відповідальності селищної ради, старостинських округів залишається забезпечення продовольством наших захисників. Вкотре дякуємо кожному небайдужому жителю Шишаччини, який долучається до цієї важливої справи – чи надаючи продукти, чи готуючи їжу.

  Якщо у вас є можливість поділитися овочами для приготування супів-борщів, крупами-макаронами, оліями-смальцями, салом, тушонкою чи консервами – приносьте до Шишацького ліцею чи селищного будинку культури. Ці запаси будуть спрямовані людям, яким вони украй необхідні.

  Третя важлива проблема. Вона стосується нашого весняного прибирання. Через брак пально-мастильних матеріалів тимчасово призупинене вивезення наслідків цього прибирання – гілля, трави тощо. Велике прохання поставитися до ситуації з розумінням і зачекати.

   Тверді побутові відходи зі сміттєвих баків будуть вивозитися, як і раніше, за графіком. Але наголошуємо: у ці баки не можна складати траву, бур’яни, гілля, будівельні матеріали, гній тощо.

   Нагадуємо: у селищній раді черговий приймає телефонні дзвінки за номером 0972679469 цілодобово без вихідних. Постійно чергують відповідальні особи і у старостинських округах.

   Комендантська година знову скоротилася: тепер триває з дев’ятої вечора до п’ятої ранку. Поважаємо правила, зберігаємо душевну рівновагу, займаємося корисною фізичною працею і молимося за наших воїнів! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь