A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

З Днем працівників сільського господарства!

Дата: 19.11.2021 13:40
Кількість переглядів: 340

Фото без опису   Шановні працівники сільськогосподарської галузі Шишаччини, ветерани агросектору! Щиро вітаю вас з професійним святом!

   Наша громада пишається вами – працьовитими людьми, умілими господарниками. Ви - гордість і основа добробуту нашого краю та всієї України. Ви взяли на свої плечі найважливішу турботу – працювати на землі і годувати державу. І ця турбота не має визначеного часу доби, місяця чи сезону – вона постійна. Як кажуть, один урожай в коморі, в засіках, а наступний – вже стелиться першими паростками осінньої озимини, уже чекає сонця, вологи, людського догляду. І ця безпереревність, невідкладність і відповідальність у роботі стосується усього сільськогосподарського процесу, в усіх його розгалужених напрямках. Тож велика подяка і шана вам за жертовну працю, самовіддану любов до рідної землі.

  Ви дбаєте не тільки про хліб насущний. Ваші щоденні успіхи – це наповнення бюджетів усіх рівнів, це підтримка інших важливих галузей. У нашій громаді сільськогосподарський сектор – основний платник податків, який суттєво впливає на можливість утримувати освітянську, медичну, соціальну і комунальну сфери. Агротовариства, фермери – надійна допомога школам, медичним закладам, соціальним установам, загалом жителям громади у вирішенні багатьох проблем. 

  Вдячний керівникам сільськогосподарських та фермерських господарств за постійну і надійну співпрацю з нашою громадою, за безліч проектів, які ми реалізовуємо спільно з вами на користь Шишаччини. Сподіваюся, це партнерство триватиме і надалі.

   Шановні аграрії, дорогі земляки! У ці святкові дні зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, благополуччя, злагоди, гарної погоди і наснаги на нові звершення. Нехай ваші зусилля завжди увінчуються вагомими результатами, нехай посухи та зливи оминають ваші угіддя, а врожай перевищує найсміливіші задуми. І обов'язково - хай Божа іскра вашого таланту спалахне в серцях дітей та онуків, які продовжать славний родовід хліборобів на благословенній батьківській землі!

З повагою – селищний голова Олександр ТУТКА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь