ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Партнерство у дії: у Хвощовому утеплили дитсадок і ФАП, а у Воскобійницькій школі перейшли на альтернативне опалення

Дата: 19.11.2021 13:30
Кількість переглядів: 326

Фото без опису   У Хвощовому роботи виконано за кошти і силами агрофірми імені Довженка, у рамках угоди про соціальне партнерство між агропідприємством та Шишацькою селищною радою.

   Дошкільний навчальний заклад "Журавка" і фельдшерсько-акушерський пункт – це два різні заклади, які розташовані в одному приміщенні. Завдяки підтримці довженківців нині ця будівля має сучасний дах і надійно утеплені стіни. В умовах турбулентного здорожчання енергоносіїв термомодернізація бюджетних закладів – це вагомий внесок у загальний добробут громади.

   Агрофірма імені Довженка на чолі з генеральним директором Сергієм Жиліним постійно ініціюють суспільно корисні проекти та відповідально опікуються ними.

   У "Журавці" затишок і тепло від оновленого приміщення незабаром відчують 30 вихованців та 11 працівників. А ще це приємні зміни для батьків. Завідувач дошкільного навчального закладу Тетяна Грицун щиро вдячна за належну підтримку і небайдуже ставлення до потреб дитсадка керівнику громади Олександру Тутці, генеральному директору  Сергію Жиліну та колективу агрофірми, а також сумлінному виконавцю робіт з термомодернізації приміщення  –  Сергію Ларіну і його працівникам.

  Приємними змінами у власному бутті можуть поділитися і колектив та учні Воскобійницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Школою вже упродовж тривалого часу активно опікується місцеве господарство на чолі з генеральним директором Валерієм Капленком. Аби подбати про надійне і безперебійне тепло для підшефного закладу, підприємство придбало школі сучасний твердопаливний котел. Нині він уже працює, а колектив ЗОШ, відділ освіти Шишацької селищної ради вкотре дякують Валерію Іллічу за принципову, наполегливу і послідовну підтримку підростаючого покоління воскобійничан.

   Вітаємо відповідальних аграріїв, для котрих важливі не тільки успіхи у рослинництві і тваринництві, але й небайдужа доля людей, майбутнє села і його жителів, з прийдешнім професійним святом! Хай ваші добрі наміри і хороші справи неодмінно повертається до вас миром і щастям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь