ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Вдалі старти гирьовиків Шишаччини

Дата: 07.10.2021 16:14
Кількість переглядів: 565

Фото без опису   У Карлівці відбувся відкритий особисто-командний чемпіонат Полтавської області з гирьового спорту серед юнаків та дівчат, юніорів, юніорок та дорослих між територіальними громадами і спортивними клубами в таких дисциплінах: поштовх довгим циклом, ривок за 12 хвилин по регламенту в часі.

Фото без опису   Від Шишацької ДЮСШ серед юнаків змагався Ярослав Маловічко, вагова категорія до 68 кілограмів – І місце, Роман Яковишен, вагова категорія до 63 кілограмів – ІІ місце.

   На цьому чемпіонаті вікові групи з різницею у два роки були об'єднані в одну. Скажімо, юнаки 16 років змагалися з 14-річними, але з гирями різної ваги.  Молодшим юнакам потрібно було підіймати хоча й легші гирі, але більше ніж наполовину разів від старших.

  Максим Спиця показав свій кращий особистий результат. У суперництві зі старшими юнаками у ваговій категорії до 58 кілограмів посів четверте місце. Серед дорослих Ярослав Величко у ваговій категорії до 73 кілограмів виборов третє місце. Дебютантами змагань стали Артем Коркішко та Гліб Лягін – обидва поліпшили свої результати. Наша команда у неповному складі посіла шосте місце.

   Загалом у чемпіонаті взяли участь 105 спортсменів. Головним суддею змагань був керівник відокремленого підрозділу Союзу гирьового спорту України в Полтавській області Микола Ткаченко, секретарем – Олег Коломієць. Чемпіонат відбувся на високому організаційному рівні, а нашу участь у ньому забезпечив відділ освіти Шишацької селищної ради. Добре, коли старання юних спортсменів та їхніх тренерів заохочуються і підтримуються на рівні громади.

   Користуючись нагородою, запрошую усіх бажаючих до занять у відділенні гирьового спорту Шишацької дитячо-юнацької спортивної школи. Контактний телефон: 0668103912.

Анатолій ІГНАТЬЄВ, тренер.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь