A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Дітям-сиротам – належна увага

Дата: 17.09.2021 16:00
Кількість переглядів: 598

Фото без опису   Сьогодні  на засіданні виконавчого комітету, на вимогу законодавства, члени виконкому затвердили протокол комісії, що формує потреби дітей-сиріт Шишацької громади у придбанні житла чи відшкодуванні за вже придбане житло.
   Кошти на ці потреби передбачені у державному бюджеті. Селищна рада готує відповідні документи для регіональної комісії, що вирішує питання передачі субвенції з державного бюджету до місцевого. Упродовж останніх трьох років на Шишаччині двом дітям-сиротам відшкодовані кошти за придбання житла, а трьом – придбане житло. Наразі шість дітей цієї категорії претендують на подібне держзабезпечення.
   Завдання органу місцевого самоврядування – виконати всі необхідні умови, аби отримати державну субвенцію і подбати про те, щоб юні мешканці Шишаччини з непростою долею отримали гарантовані їм державою преференції. Члени виконкому доручили службі у справах дітей Шишацької селищної ради забезпечити своєчасне подання документів на розгляд регіональної комісії Полтавської області, що опікується цим питанням.
   Крім цього, розглянули заяви жителів громади щодо нагального вирішення різних запитів та проблем.
   Підсумовуючи засідання виконкому, селищний голова Олександр Тутка інформував присутніх про складну ситуацію, що назріває у переддень опалювального періоду. Як і для населення, для бюджетних установ у рази зростає вартість газу. Олександр Іванович наголосив керівникам галузей, старостам на необхідності жорсткої економії природного палива. Звичайно, у пріоритеті залишаються медичні, освітні та соціальні заклади, де повинні дотримуватися усі норми температурного режиму. Але там, де є можливість заощадити газ і кошти, - це повинно бути обов’язково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь